Görüş Bildir
Haberler
Bir Araya Gelerek Başarılabilecek 9 Şey

Bir Araya Gelerek Başarılabilecek 9 Şey

Arçelik Global
19.06.2014 - 14:06 Son Güncelleme: 19.06.2014 - 18:24

Tek başına kalmak, kafa dinlemek filan dediğimizde çok hoşunuza gider. Herkes de zaten aşırı sosyallikten bunalmıştır kesin. Oysa şu listeye bakın da bir araya gelerek ne güzel şeyler yapabiliyormuşuz görün. Yapılabilir mi bunlar tek başına?

1. Şampiyon Olmak

“Adam tek başına bir takım arkadaş” dedirten tipler olsa da, mecazdır o. Bir kişi zaman zaman maçı kazanmanı sağlasa da sonunda kupaya ulaşan bir “takım”dır.

2. Müsibetlerden yakayı sıyırmak

Şimdi o klişeden bahsetmenin tam sırası. Haydi idda edin bakalım yapamayacağımızı. O kadar insan aynı anda zıplasa elbet bir şeyler olur. Mesela dünyayı bir göktaşı çarpmasından filan kurtarabiliriz.

3. Ata Sporumuz Halay

İki insanın yuvasını yapmanın ilk adımıdır halay. İsteme filan bunlar hep aile arasında geçen olaylar. Oysa halay öyle mi? Dosta düşmana ilan edersin evlendiğini. Sonra onlar ermiş muradına, biz çıkalım kerevetine

4. Rekor Kırmak

Bazı rekorlar sadece bir araya gelerek kırılır. Mesela özellikle bizim gündelik hayatımızda denediğimiz bir çok şeyle rekorlar kitabını bile şaşırtabiliriz gibi.

5. İzleyenlerin Ağzını Açık Bırakmak

O mükemmel gösterileri bir araya gelmeden yapmak mümkün olamaz haliyle. Sahi nasıl yapıyorlar onları ya? İp mi var acaba?

6. Mutluluk Saçmak

Bütün arkadaşların toplanmış da sana sürpriz yapmış. İnsan hiç mutlu olmaz mı. Ne yapacağını bile şaşırır valla. Adını unutur adını.

7. Dersi Kırmak

Ne güzel efsanedir o öyle: “Hep birlikte kaçarsak ders düşer millet. Hepimizi de yok yazamaz ya hoca.”

8. #EnerjiTasarrufu yapmak

8. #EnerjiTasarrufu yapmak

Bir sürü tweet atarsın arada kaynar gider de, bir etiket koyarsın anlam kazanır. Bir araya gelirsin, attığın tweet değer kazanır, herkeslere farkındalık aşılanır. Böylece su tasarrufu da olur, enerji tasarrufu da.

9. #BugünÇevreİçin Bir Şeyler Yapmak

9. #BugünÇevreİçin Bir Şeyler Yapmak

Tek başına da yapılabilen bu şeyin toplu yapılanı daha makbul. Mesela #BugünÇevreİçin sen bir şey yapar, ne bileyim, #EnerjiTasarrufu etiketiyle tweet ya da Instagram fotoğrafı paylaşırsın. Ardından Arçelik bir şey yapar, çevreye duyarlı ürününün fiyatını indirir mesela. Böylece birlikte çevreye daha da duyarlı bir geleceği birlikte çizebilirsiniz.

http://www.arcelik.com.tr/cevremizicin/buguncevreicin.html

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gülen Adam

Bu reklamdan sonra Arçelik Klima almaya karar verdim :D