Görüş Bildir
Haberler
Beğendiğin Filmlere Göre En Çok Nerede Film İzlediğini Söylüyoruz!

Beğendiğin Filmlere Göre En Çok Nerede Film İzlediğini Söylüyoruz!

TV+
25.02.2019 - 12:20

Beğendiğin filmler seni anlatır...

1. Diyelim ki canın inanılmaz komedi filmi izlemek istiyor, hangisini izlersin?

2. Peki ya hangi korku filmi?

3. Şööyle buralardan uzaklaşmak, günlük sorunlardan kaçmak istiyorsun. Bu yüzden fantastik/bilim kurgu izleyesin var. Peki ama hangisi?

4. Peki şöyle bulmaca gibi bir film izleyesin gelse ne izlersin?

5. O zaman biraz duygusal girelim. Şööyle pijamaları çekip izlemelik romantik bir film seçsene!..

6. Peki ya bir tane full aksiyon seç desek...

7. Son olarak, kült filmlerden birini seçsene!

Senin İçin Mekanın Hiçbir Önemi Yok!

Sen hayattan her şekilde keyif alabilenlerdensin. Nerede olduğun önemli değil, senin olduğun yerde mutluluk ve neşe var. Bir elinde Haribo bir elinde telefonun olsun yeter :) Şimdi Haribo paketlerinden çıkan TV+ kodlarıyla 1 hafta boyunca gişe rekortmeni filmleri, en sevilen animasyonları ücretsiz olarak izleyebilirsin! TV+’la sen nereye film keyfi oraya!

Odanda yalnızken!

Bize sorarsan sen film keyfini en çok odanda yalnızken çıkarıyorsun! Yatağının içine giriyor, ışığı kapatıyor ve kendini tamamen filmin içine sokuyorsun. O an senin keyfine değecek yok resmen, öyle bir huzur içindeki! İşte bu anları tatlandırmak için de Haribo’dan iyisi olamaz bizce! Şimdi Haribo paketlerinden çıkan TV+ kodlarıyla 1 hafta boyunca gişe rekortmeni filmleri, en sevilen animasyonları ücretsiz olarak izleyebilirsin! TV+’la sen nereye film keyfi oraya!

Salonda!

Sen arkadaşlık, dostluk insanısın. Sen keyfini, mutluluğunu sevdiklerinle paylaşmak istiyorsun. Çünkü sence mutluluk paylaştıkça çoğalan bir şey. Keyif demek evinin salonunda sevdiklerinle izlediğin film izlediğin anlar demek :) İşte bu anları tatlandırmak için de Haribo’dan iyisi olamaz bizce! Şimdi Haribo paketlerinden çıkan TV+ kodlarıyla 1 hafta boyunca gişe rekortmeni filmleri, en sevilen animasyonları ücretsiz olarak izleyebilirsin! TV+’la sen nereye film keyfi oraya!

Terasta!

Sen özgürlüğüne düşkünsün. Dört duvar arasında kalamazsın. Güneşi, bulutları, ağaçları, uçan kuşları görmelisin şöyle bir kafanı çevirince. Uzakları görebilmeli, hayaller kurabilmelisin. Bu yüzden senin film keyfini en çok çıkardığın yer kesinlikle evinin terası! İşte bu anları tatlandırmak için de Haribo’dan iyisi olamaz bizce! Şimdi Haribo paketlerinden çıkan TV+ kodlarıyla 1 hafta boyunca gişe rekortmeni filmleri, en sevilen animasyonları ücretsiz olarak izleyebilirsin! TV+’la sen nereye film keyfi oraya!

Haribo ve TV+ ile sen nereye film keyfi oraya!

Haribo ve TV+ ile sen nereye film keyfi oraya!

Detaylar için tıklayınız.