Görüş Bildir
Haberler
Ayak Şekline Göre Hangi Irktan Geliyorsun?

etiket Ayak Şekline Göre Hangi Irktan Geliyorsun?

Ben İtalyan çıktım! Bakalım sana ne çıkacak?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hangisi senin ayak şeklin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Kore!

Kore!

Ayak şekline göre sen Kore ırkından geliyorsun! Sen son derece sakin ve ağırbaşlı bir insansın. Dışarıdan biraz soğuk göründüğünü de söyleyebiliriz aslında. Ayrıca senin çok gizemli ve etkileyici bir havan var. Ama hepsi bir yana sen ışıl ışıl bir insansın, sen bir ortama girdin mi orası aydınlanır.

İskandinav!

İskandinav!

Ayak şekline göre sen İskandinav ırkından geliyorsun! Kendine güvenin oldukça yüksek ve bu sana inanılmaz bir hava katıyor, seni kat be kat çekici yapıyor. Dahası, senin altın gibi bir kalbin ve çok asil bir ruhun var. Bu asillik davranışlarına yansımış durumda. Sen adeta İskandinav ülkelerinden birinin kraliyet ailesine mensup gibisin.

İran!

İran!

Ayak şekline göre sen İran ırkından geliyorsun! Ah o gözlerin yok mu senin, derin bakışların insanın içine içine işliyor resmen!  Senin gözlerin insanı alıp başka diyarlara götürüyor. Ayrıca senin çok sert bir mizacın var. Ciddisin ve son derece temkinlisin!

İtalyan!

İtalyan!

Ayak şekline göre sen İtalyan ırkından geliyorsun! Gözlerindeki gizem ne canlar yakmıştır kim bilir... Dahası sen o kadar kendine güvenli ve çekicisin ki, insanın sana hayran olmaması imkansız. Daima ilgi odağındasın sen. Ayrıca romantizmin kitabını yazmış olduğunu söylememize gerek var mı bilmiyorum.

Fransız!

Fransız!

Ayak şekline göre sen Fransız ırkından geliyorsun! Davranışlarındaki zarafet ve karizma seni karşı konulmaz biri yapıyor. Tarzına da zaten diyecek sözümüz yok! Var mıdır senden şıkı, hiç sanmıyoruz aslında. Son olarak sen gerçekten çok havalı bir insansın, çok farklı bir karizman var senin.

Latin!

Latin!

Ayak şekline göre sen Latin ırkından geliyorsun! Karizmatiksin, hem de ne karizmatik. Sempatikliğin ise zaten dillere destan olmuş durumda, çok cana yakınsın, seni sevmeyen kimse yok resmen. Ayrıca sen hayatı dolu dolu yaşayanlardansın. Saçların ise kimlere parmaklık olmuş sayamadık valla.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
267
179
125
86
59
55
24
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın