Görüş Bildir
Haberler
Apple Safir Ekranlı Çok Az Sayıda Cihaz Çıkaracak

Apple Safir Ekranlı Çok Az Sayıda Cihaz Çıkaracak

Caner
23.07.2014 - 22:33
İçeriğin Devamı Aşağıda

Apple Safir Ekranlı Çok Az Sayıda Cihaz Çıkaracak!

iPhone 6 hakkında rivayetler çok. Bunlardan biri de safir ekran. Bazı raporlananlar ise birbirine ters. iPhone 6'larda ve iWatch'ta safir ekranın kullanılacağı ileri sürüldü. Sadece iWatch'ta safir ekranın olacağı, iPhone'larda ise olmayacağı iddiaları gündeme geldi. Birçok şey söylendi, yazıldı.

Analist Sun Chang Xu, safir ekran kullanımıyla ilgili bir öngörü raporu yayınladı. Bu rapor bazı eski iddialarla uyumlu.

ESM-Çin'in baş analisti olan Sun Chang Xu'ya göre Apple safir cam kullanacak olan ürünleri bu sene sınırlı sayıda çıkaracak. Deyim yerindeyse bir avuç kadar. Tabii ki bu ürünler merakla beklenen iWatch ve iPhone 6.

Safir kaliteli ve dayanıklı bir malzeme. Ancak bir o kadar da zor. Üretimi kolay değil . Sun Chang Xu, Apple'ın safire hem iPhone'un hem de iWatch'un üst modellerinde yer vereceğine inanıyor. Xu'nun teorisi iWatch'un 3 farklı modele sahip olduğu fikrini güçlendiriyor. Tayvanlı Economic Daily, iWatch'un 3 farklı modele sahip olacağını ileri sürmüştü. Belirtilenlere göre bir model 1.6 inç olacak. Diğer iki modelde 1.8 inç'lik ekran bulunuyor. Ama 1.8 inç'liklerden biri safir ekran kullanacak. Xu'nun öngörüleri ayrıca aylardır bahsedilen 5.5 inç'lik modelde safir ekranın kullanılacağı, 4.7 inç'te olmayacağı dedikodularıyla da uyumlu.

teknokulis

Kaynak: http://www.teknokulis.com/Haberler/Mo...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0