Görüş Bildir
Haberler
Zaman'dan Ahmet Şık ve Nedim Şener'e 'Helallik' Mesajı

Zaman'dan Ahmet Şık ve Nedim Şener'e 'Helallik' Mesajı

FreiGeist
15.12.2014 - 09:12 Son Güncelleme: 15.12.2014 - 12:10
İçeriğin Devamı Aşağıda

Zaman Gazetesi Washington Temsilcisi Ali H. Aslan, Ergenekon operasyonu’nda tutuklanarak hapis yatan gazeteciler Ahmet Şık ve Nedim Şener’den helallik istedi.

Pek çok gazeteci aralarında Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı'nın da bulunduğu gözaltılar ile ilgili Twitter'dan değerlendirmelerde bulundu.

Gazeteci Ahmet Şık 14 Aralık operasyonuna ilişkin Twitter’dan “Birkaç yıl önceki faşizm döneminin kudretli sahiplerinden Cemaat’in bugün yaşadığının adı da faşizmdir. Faşizme karşı çıkmak erdemdir” yorumunu yapmıştı.

Gazeteci Nedim Şener ise 'Operasyona ilişkin Muhalif gördüklerine karşı hukuk katliamına ortak olanlar gün gelir yarattıkları silahın kurbanı olurlar' demişti.

Zaman Gazetesi'nden Aslan, Ahmet Şık’a “Faşiste faşist dediğin için teşekkürler Ahmet Şık. Ve lütfen hakkını helal et. Biz senin özgürlüğüne böyle sahip çıkamamıştık” diye yazdı.

Aslan, Nedim Şener’e ise “Sevgili Nedim, Ahmet Şık’tan istediğim helallik senin için de geçerli. Gerçi sen hala çok kızgınsın ama, canın sağolsun” sözleriyle seslendi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

3 yıl önce eleştirilen Zaman ve Taraf manşetleri

3 yıl önce eleştirilen Zaman ve Taraf manşetleri
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0