Görüş Bildir
X'te Dönüp Dolaşan 'Six Feet Under' Editi Ortamı Birden Cenaze Evine Döndürdü!
Tüm zamanların en unutulmaz finaliyle sona eren HBO yapımı 'Six Feet Under' dizisiyle ilgili sosyal medyada ara sıra paylaşımlar yapıldığını görmüşsünüzdür. Bu paylaşımlardan biri ise bu hafta çok ses getirdi. X'te @topraksavage adıyla paylaşım yapan bir kullanıcı, dizinin editini paylaştı. Ortalık yine cenaze evine döndü. Gelin o yorumlara hep birlikte bakalım.
Reklam
Burcuna Göre Hangi "Kuş Uçuşu" Karakterisin?
Netflix'in yerli yapımlarından Kuş Uçuşu final sezonu ile fırtınalar estirdi. Başrollerinde Birce Akalay, Miray Daner ve İbrahim Çelikkol'un başrolünde yer aldığı Kuş uçuşu dizisinde sen hangi karaktersin, 'Ormandaki kuş mu, aslan mı?' hadi öğrenelim!
Reklam
'Fallout' Dizisini Severek İzleyenlere Video Oyun Serisine Dayanan Birbirinden Kaliteli Dizi Önerileri
Bethesda Softworks’ün aynı adlı video oyun serisine dayanan Fallout dizisi, son dönemlerin en popüler yapımları arasında. Dizide Ella Purnell, Aaron Moten, Kyle MacLachlan, Moisés Arias, Xelia Mendes-Jones ve Walton Goggins rol alıyor. İlk bölümü 10 Nisan'da yayınlanan diziyi izleyenler çok beğeniyor. Bu içerikte Fallout dizisini severek izleyenlere video oyun serisinden uyarlanan kaliteli dizileri derledik.İyi seyirler.
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam