Görüş Bildir
Haberler
TV
Onur Ünlü, Yeni Dizisi 'Beş Kardeş' ile TV Ekranına Geri Döndü

Onur Ünlü, Yeni Dizisi 'Beş Kardeş' ile TV Ekranına Geri Döndü

ATKN
17.02.2015 - 12:18 Son Güncelleme: 17.02.2015 - 12:54
İçeriğin Devamı Aşağıda

Ünlü yönetmen Onur Ünlü yeni bir dizi ile TV ekranına döndü. Kanal D’nin, yapımını Ay Yapım’ın üstlendiği, Onur Ünlü’nün yazıp yönettiği yeni dizisi 'Beş Kardeş', önceki akşam yayınlanan birinci bölümü ile ekrana geldi.

Beş Kardeş dizisinin kadrosunda pek çok tanıdık isim bulunuyor. Dizide özellikle İsmail abi karakteri ile gönüllerde taht kuran Serkan Keskin'in yanı sıra Osman Sonant, Tansu Biçer, Nadir Sarıbacak, Fatih Artman, Serdar Orçin, Melisa Sözen, Nihal Yalçın, Ece Dizdar, Gizem Erdem, Merve Ateş, Eylül Su Sapan, Merve Dizdar, Ayşen Gruda, Sabriye Kara, Kuzey Yücehan, Zeynep Kızıltan, Serkan Kuru, Ercü Turan, Vedat Erincin, Köksal Engür, Serhat Talay, Banu Fotocan, Erşan U.Ölmez, Ahmet Kaynak, Eren Şahin, Tevfik Yapıcı ve Ziya Çiçek gibi isimler yer alıyor.

Konusu

Beş parmağın beşi bir olur mu? Olmaz. Bu beş kardeşin de biri, bir diğerine en ufak bir şekilde benzemiyor. Sait, Nazım, Turgut, Orhan ve Aziz. Bu şahsına münhasır beş kişiyi ayrılmaz biçimde bağlayan tek bir şey var: “Sarsılmaz bir aile” olmaları. Beş kardeşten müteşekkil bu aile, eski bir mahallede, dededen kalma ahşap bir konakta bir arada yaşıyorlar. Kardeşlerin en büyüğü, Sait, depremde anne ve babalarını kaybettiklerinden beri ailenin babası gibi. Tüm kardeşleri, her türlü zorluğa rağmen bir arada tutmayı başarmış. Mahalledeki balıkçısından kazandıklarıyla onları yedirmiş, içirmiş, okutmuş yıllardır. Her başları sıkıştığında yanlarında bitmiş, her tökezlediklerinde elini uzatmış, her adımlarında korumuş kollamış sahip çıkmış. Duygusal gazeteci Nazım, mahallenin imamı Turgut, şarkıcılık hayalleri kuran bodyguard Orhan, at yarışı tutkunu havai Aziz. Şimdi artık koca koca adamlar olsalar da, kaç yaşına gelirlerse gelsinler, hepsi Sait’in çocuğu gibi ve hiçbiri, Sait’ten veya birbirlerinden ayrı bir yaşam sürmeyi hayal bile etmiyor.

Sözcü

Twitter'dan yorumlar

İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
halil billerlioğlu

Gerçekten başarılı bir yapım , umarım reyting rüzgarına kapılıp harcanmaz.