Görüş Bildir
Haberler
Kaderimiz Ay’ımızda Saklıdır!

etiket Kaderimiz Ay’ımızda Saklıdır!

Tuğba Karadayı Ulusoy
13.10.2023 - 21:05 Son Güncelleme: 23.10.2023 - 12:01

Bu yazımda size Ay’dan bahsetmek istiyorum. Kelimeleri tek tek ezberlemekten ziyade mantığını oturtursak astrolojiyi daha kolay anlayabiliriz.

Ay Yengeç burcunun yöneticisidir, Boğa burcunda yücelir, Oğlak burcunda zarardadır, Akrep burcunda düşüştedir. 

Kaderimiz Ay’ımızda saklı!

Ölümden dönmüş birçok kişiden ışığı gördüm cümlesini duymuşsunuzdur. Bildiğiniz gibi Ay, Güneş’in ışığını yansıtmaktır ve aslında o görülen ışık Ay’ın ışığıdır.

Ay aslında bizim hayvani iç güdülerimizi temsil etmektedir. Reflekslerimiz, korkularımız hep Ay ile bağlantılıdır. Ölümcül bir tehdit aldığınızda direkt kendinizi korumaya girersiniz. Bu çok içgüdüsel bir davranıştır. Bir canlı bir tehdit anında hemen kendini korumaya alır ve bunu bilinçsiz bir şekilde yapar. İşte bu bilinçsiz davranışlar, refleks, korku, bilinçaltı dediğimizde aslında hep haritalarınızdaki Ay’dan bahsetmeyiz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Peki neden kaderimiz?

Peki neden kaderimiz?

Çünkü hepimiz yemek yemek zorundayız, uyumak zorundayız, doğuyoruz ve ölüyoruz. Bunlar hep bizim hayatımızı devam ettirebilmek için kaderimizde olan konulardır. Madem böyle o zaman yemek yemek, besinler, depolamak, ölüm ve hatta uykunun da Ay’la bir bağlantısı olmalı. Uyuduğumuzda rüya görüyoruz yoksa rüyalar da mı Ay’la bağlantılı?

Ay bizim küçük koruyucumuzdur. Hem yansıtıcıdır hem de koruyucudur.

Özellikle Ay’ın ışığının olmadığı zamanlarda yeni bir şeye başlanmaz, en az üç gün beklenmesi gerekir, Ay’ın ışığını gördüğümüz yaklaşık üç gün sonra bir iş başlatmak daha iyi olacaktır. 

Her kadın yaklaşık 27 günde bir regl olur. Ay’ın tam bir dönüşü 27,3 gündür. Bu da aslında kaderseldir, kaderimizde yazılıdır. Doğal akışı böyledir. 

Bir de bildiğiniz gibi eskiden Kurt adam hikayeleri vardır. Dolunaylarda çıktığı söylenen. Yani burada aslında Ay’ın dönüşümü de temsil ettiğini söylemekte fayda var.

Her kadın doğduğu çocuğun kendisinden olduğunu bilir ancak bir baba bunu bilemeyebilir. Demek ki Ay anneyi de temsil etmektedir.

Her kadın doğduğu çocuğun kendisinden olduğunu bilir ancak bir baba bunu bilemeyebilir. Demek ki Ay anneyi de temsil etmektedir.

Bizim kültürümüzde Ay dede denmesine rağmen geceleri ortaya çıkar ve dişildir. 

Bilinçaltını temsil eden Ay aslında bizim soyumuzu, köklerimizi de temsil eder. Bilinçaltında ya da DNA’larımız soyumuzun kodlarını taşımaktayız. 

Anneler evlatlarına karşı her zaman sübjektiftir. Dolayısıyla Ay söz konusu olduğunda bağ kurduğumuz insanlara da sübjektif davranırız.

Gümüş’le temsil edilir. Eğer haritanızda Ay baskınsa Gümüş sevebilir, biraz problemliyse Gümüş takılar takabilirsiniz. 

En hızlı hareket eden gezegen olduğu için küçük ve hareketli şeyleri temsil eder.

Mesela günümüzdeki kuryeler Ay sembolizmasındadır. 

Her erkek eninde sonunda annesine benzer karakterlerle evlenir, dolayısıyla erkek haritalarında eşin temsilcisidir.

Eskiden hemşirelerin keplerinde Ay sembolü vardı. Dolayısıyla koruyucu, beslemeyle bağlantılıdır. Size bakan bakıcılar da Ay sembolizmasındadır. 

Dünyamızın ¾’ü sularla kaplıdır, toprak ana deriz, bu sebeple hem su hem de toprağı da temsil etmektedir. 

Gün içinde en hızlı değişen şey aslında duygularımızdır. Ay da çabuk hareketle temsil edildiği için duygularımızla da temsil edilir. 

Dünya astrolojisinde Halk’ın göstergesidir. 

Medikal astrolojide mideyi temsil etmektedir. 

Dolayısıyla sizin duygularınızı nasıl gösterdiğiniz, annenizle ilişkiniz, soyunuz, korkularınız, bilinçaltına neler attığınız hem haritanızdaki Ay’la okunur.

Siz de bir düşünün bakalım, hayatınızdaki objelerden neler sizin için Ay’ı temsil ediyor.

Bana yazabilirsiniz.

Sevgilerimle. 

Instagram

X

Facebook

YouTube

Tiktok

Bu makalede öne sürülen fikir ve yaklaşımlar tamamıyla yazarlarının özgün düşünceleridir ve Onedio'nun editöryal politikasını yansıtmayabilir. ©Onedio

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0