Görüş Bildir
Haberler
İlişkini En İyi Anlatan Tarot Kartı Hangisi?

İlişkini En İyi Anlatan Tarot Kartı Hangisi?

Ma Belle
18.11.2023 - 16:31 Son Güncelleme: 25.11.2023 - 19:31

Tarot açılımlarında çeşitli konular ele alınır. Bunlardan biri de aşk hayatıdır. Her tarot danışmanının açılım şekli farklı olduğu için belirli bir açılım şeklinden söz edemeyiz ancak sorulara vereceğin cevaplarla sana aşk hayatını anlatan bir kart söyleyeceğiz! 78 kartın içinden hangi kartın aşk hayatını anlattığını öğrenmek istiyorsan testimize geçelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hadi başlayalım! Partnerinle ne zamandır berabersiniz?

2. Her tanışmanın farklı bir hikayesi vardır. Siz nasıl tanıştınız diye sorsak?

3. Peki ilişkide baskın taraf genellikle hanginiz oluyor?

4. Birbirinizi nasıl şımartıyorsunuz?

5. Çevrenizde kimler ilişkinizden haberdar?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki şu anki partnerinle ileride çocuk yapmayı/evlat edinmeyi düşünür müydün?

7. Birbirinize nasıl sesleniyorsunuz?

8. Son olarak, bir ilişkide olmazsa olmaz duygu sence ne olmalı?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Joker kartı!

Joker kartı!

Verdiğin cevaplara göre aşk hayatını Joker kartı anlatıyor! Şu an partnerinle beraber ilişkinin tadını çıkarmaya çalışıyorsunuz. Günden güne birbirinizin bilmediğiniz yönlerinin olduğunu daha çok anlayıp birbirinizi keşfetmeye yönelik adımlar atıyorsunuz. Bunun yanı sıra ilişkide belirsizlikler olduğunu söyleyebiliriz. Geleceğe yönelik nasıl hareket edeceğinizi bilmiyor ve bir noktada huzursuz hissediyor olabilirsiniz. Ancak Joker kartının hareketli enerjisi bu huzursuzluğu bir kenara atıp ilişkiden zevk almanızı tavsiye ediyor.

Ölüm kartı!

Ölüm kartı!

Seçtiğin yanıtlara göre aşk hayatını anlatan kart Ölüm kartı! Kartın ismine bakıp kötü düşünmeni istemeyiz, çünkü Ölüm kartı göründüğü kadar negatif bir kart değil. Aşk hayatında bir bitişi ve yeni bir sayfanın başlangıcı olarak yorumlanır. Zamanında iyi ya da kötü şeyler bitmiştir, bu bitişin ardından yeni bir başlangıç olması kaçınılmazdır. Bu başlangıcı şu anki partnerinle yaptığını söyleyebiliriz. Aşk hayatında hiçbir şey eskisi gibi değil. Önceki ilişkinde yaptığın hataları veya yaşadığın şeyleri bu ilişkine taşımamaya çalışıyorsun. Sağlıklı bir ilişkinin ayak sesleri bunlar!

Dünya kartı!

Dünya kartı!

Seçtiğin yanıtlara göre aşk hayatın tamamlanmaya yaklaşmış! Birçok engelleri aşıp bugünlere zor gelmişsiniz. Birbirinize destek olmayı başarabilmişsiniz. İlişkinizin temelinde güven duygusunun yattığını söyleyebiliriz. Bundan dolayı birbirinizden gizliniz saklınız pek yok. Çoğu şeyi açık yaşamaya çalışıyorsunuz. Umarız ilişkinizin devamında da bu durum böyle devam eder!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
12
9
5
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Azra

Dünya kartı