Görüş Bildir
Haberler
Arda Turan 'Seçil Erzan' Tezahüratlarına Tepki Gösterdi: 'Kendi Stadımda Bile Laf Söylenmesini İstemem'

etiket Arda Turan 'Seçil Erzan' Tezahüratlarına Tepki Gösterdi: 'Kendi Stadımda Bile Laf Söylenmesini İstemem'

Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, karşılaşmalarda atılan 'Seçil Erzan' tezahüratlarına tepki gösterdi. Kendisine haksızlık edildiğini söyleyen Turan 'Seçil Erzan’a ben kendi stadımda bile laf söylenmesini istemem. Ne yapmış olursa olsun bir kadındır. Sonuç olarak içeride hapiste sıkıntı çekiyor. Öyle anlatıldığı gibi fahiş faizler falan yok.' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, futbol dünyasındaki bir çok ünlü ismi milyonlarca dolar dolandırdığı iddiasıyla tutuklu yargılanan banka müdürü Seçil Erzan'la ilgili atılan sloganlara tepki gösterdi.

Eyüpspor  Teknik Direktörü Arda Turan, futbol dünyasındaki bir çok ünlü ismi milyonlarca dolar dolandırdığı iddiasıyla tutuklu yargılanan banka müdürü Seçil Erzan'la ilgili atılan sloganlara tepki gösterdi.

TV100 ekranlarında Candaş Tolga Işık'ın sunduğu 'Az Önce Konuştum' programında açıklamalarda bulunan Turan, bu konuda kendisine haksızlık edildiğini söyledi.

TV100 ekranlarında Candaş Tolga Işık'ın sunduğu 'Az Önce Konuştum' programında açıklamalarda bulunan Turan, bu konuda kendisine haksızlık edildiğini söyledi.

Seçil Erzan'la ilgili yargı sürecinin devam ettiğini hatırlatan Turan 'En ufak bir şeyde 'Seçil Erzan' tezahüratı atılıyor. Ben kendi stadımda da Erzan'a laf söylenmesini istemem. Ne olursa olsun bir kadındır. Beni tanıyanlar bilir, benim parayla eğilecek başım yok. Yine çalışır yine kazanırım. Geçmiş olsun nezakettir, herkese tavsiye ediyorum. Bir mağduriyet var, bankanın da insanların da mağduriyeti var. Uygun şekilde çözülsün. Ben bel altı iddialardan rahatsızım.' dedi.

Seçil Erzan'la ilgili yargı sürecinin devam ettiğini hatırlatan Turan 'En ufak bir şeyde 'Seçil Erzan' tezahüratı atılıyor. Ben kendi stadımda da Erzan'a laf söylenmesini istemem. Ne olursa olsun bir kadındır.  Beni tanıyanlar bilir, benim parayla eğilecek başım yok. Yine çalışır yine kazanırım. Geçmiş olsun nezakettir, herkese tavsiye ediyorum. Bir mağduriyet var, bankanın da insanların da mağduriyeti var. Uygun şekilde çözülsün. Ben bel altı iddialardan rahatsızım.' dedi.

'Biz götürdük bankaya helal paramızı verdik' diyen Turan 'Mağduriyet var ortada ve mağduriyette karşılıklı kibar olmak lazım. Sen para kaybetsen ben bir şeye ihtiyacın var mı, geçmiş olsun derim. Dalga geçmem. Ben Göztepe taraftarını çok seviyorum ama ilk fırsatta Seçil Erzan dediler. Bana bir şey olmaz ben çalışır kazanırım. Ama ricam, geçmiş olsun demek nezakettir.' ifadelerini kullandı. 📹

Bu haberlere de bakabilirsiniz 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
24
18
12
7
2
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
asgardian

Vay amk. Ulan hakikaten bu ulkede her sey oluyorsun ama rezi olamiyorsun. Herif bir de magduru oynuyor.

Erol Kayar

Dolara o faizi veren "helal" bankayı söyle de biz de gidelim be ardacan

heisenberg

Nedense bu doğruluk ,dürüstlük ,din ,iman naraları atanlar hep bokun ,pisliğin içinden seslenir ..