Görüş Bildir
Haberler
29 Nisan - 5 Mayıs 2024 Haftalık Burç Yorumları

etiket 29 Nisan - 5 Mayıs 2024 Haftalık Burç Yorumları

Dr.Astrolog Şenay Devi
29.04.2024 - 10:01 Son Güncelleme: 29.04.2024 - 11:17

Mutluyum! Çünkü yol yakınken dönüşlerim var.

Huzuruma şaşırmayın!

Çünkü yarı yolda duranlardan,

Koşar adım gitmişliğim var.

Kızmayın aşktan caymışlığıma, benim karşıdan tanımama gibi bir özrüm var…

Gelsin hayat bildiği gibi,

Elinde ne varsa hayata dair.

Ötesi hiçbir şey ya da vesaire.

Gerisi MİSAFİR!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Koç

Koç

Bu hafta bekleyen tüm sorunların çözüldüğü canlı ve hareketli bir hafta. Yolunuza çıkan her şeyi halletmek için coşku ve enerji dolu olacaksınız. Beklemedeki işinizi tamamlama girişiminiz başarılı olacak ve beklemedeki işlerin ağır yükünden kurtulmuş hissedeceksiniz. Genel olarak, yoğun ama keyifli bir gün olacak sizler için.

BOĞA: Gökyüzü bu hafta iş hayatınızda istikrarlı enerjileri getiriyor sizlere. İyi ya da kötü manalar yüklemeden hareket edin. Özel yaşamınızdaki huzur ve uyum hafta boyunca birlikte daha da güzel bir hal alırken endişelerinizden tamamen uzaklaşmalısınız artık.

İKİZLER: Birkaç eski sorunla karşılaşabilirsiniz, iş hayatınızda paniğe kapılmadan çözüm odaklı hareket edin. Yapmanız gereken tek şey ilerlemeye devam etmek olmalı. Finansal konularda bu hafta gelişmeler beklentilerinize göre gitmeyebileceğinden, büyük toplantılardan kaçının.

YENGEÇ: Bu hafta ruhunuz özgürleşip iyileşiyor. Hafta boyunca her şey çok iyi ve umut verici görünüyor. Özel yaşamınızda da mümkün olduğunca romantik olun, iş ve kariyer konularında ilerlemeler oldukça iyi sonuçlar elde etmenizi sağlayabilir.

Aslan

Aslan

Güne güzel ve pozitif enerjiler ile başlıyorsunuz ve sizi bekleyen daha olumlu şeylere adım atıyorsunuz. Gün içinde gerçekleşen her şey sizi neşe ve memnuniyet dünyasına yaklaştırdığı için, hayat bu hafta sürpriz ve kalıcı enerjiler getiriyor sizlere. Özellikle işiniz ile ilgili konular çoğunlukla verimli olacaktır. Aşk hayatınızda ise hayalleriniz gerçekleşebileceği enerjiler ile karşı karşıyasınız. 

BAŞAK: Bu hafta hayatınızın aniden biraz yavaşladığını hissedebileceğiniz enerjiler hakim gökyüzünde. Heyecan ve aksiyon günlük rutininizden neredeyse kaybolacak.  Zihniniz sebepsiz yere düşüncelerle doludur. Bu durum iş ve özel yaşamınızda önemli etkinlikleri atlamanıza ve sorunlara yol açabilir dikkatli olmalısınız.

TERAZİ: Bu hafta birkaç zorlukla karşılaşabilirsiniz iş hayatınızda. Dikkatli olmalı ve hırsla kararlar almamalısınız. Zihinsel bir baskı hissedebildiğiniz için, başka bir gün için önemli görevlerinizi yeniden planlamanız daha doğru olacaktır. Özel yaşamınızda ise anlayışsız bir tutum içinde olmamaya dikkat etmelisiniz.

AKREP: İşiniz ve kişisel yaşamınız, pozitif enerjiler ile dolu bu hafta. Kariyeriniz doğru yönde ilerlerken pazarlama ve halkla ilişkiler çalışmaları da istenen sonuçları verecektir. Gün romantizm için olumlu enerjiler ile dolu iken eş ya da sevgilinize zaman ayırmalı ve onun ilgisini çekmeye gayretli olmalısınız.

Yay

Yay

Bu hafta bürokratik sorunlarınızı çözüme kavuşturarak rahatlayabilirsiniz iş hayatınızda. Fakat para meselelerinde bu hafta gökyüzü, zorlayabilir sizleri. Verilen sözler yerine getirilmeyebilir; bir b planı yapmanız gerekebilir. Aşk hayatınızda ise aşırı ısrarcı yaklaşımlardan dolayı sorunlar yaşayabilirsiniz.

OĞLAK: Hafta  boyunca kendinizi iyi hissettiren enerjiler hakim gökyüzünde. Kişisel gelişim ve mutluluk bugünün hediyesi sizlere. Bu hafta romantik duygularınız karşılık bulacaktır, tadını çıkartın ve cesur adımlar atmakta tereddüt etmeyin.

KOVA: Bu hafta çok fazla iş yapamayan bir test günü olabilir sizler için. Aklınızdaki rahatsızlık halinin nedeni gereksiz kuruntular ve ön yargılarınız olabilir. Gün boyunca önemli para işlemlerinden kaçının, aynı zamanda özel yaşamınızda önemli meseleleri başka bir gün konuşmanız akıllıca olacaktır.

BALIK: Işıl ışıl enerjisi yüksek kazançlı bir gün. Bu hafta beklenmedik bir kaynaktan gelen bir miktar parayla sürpriz yaşayabilirsiniz. Girişimci olun ve bugünün tadını çıkarın. Evlilik, romantizm tutku heyecanlı gelişmeler söz konusu sizler için ayrıca. Önemli fırsatlarınızı tamamlamak için iyi bir gündesiniz.

Facebook

Web

Instagram 

YouTube

Bu makalede öne sürülen fikir ve yaklaşımlar tamamıyla yazarlarının özgün düşünceleridir ve Onedio'nun editöryal politikasını yansıtmayabilir. ©Onedio

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
6
4
2
0
0
0