Görüş Bildir
Tükettiğiniz Yiyeceklere Karşı Tutumunuzu Tamamen Değiştirecek En İyi 20 Yemek Belgeseli
Belgeseller bazen rahatsız edici olabilir çünkü genellikle dünyanın daha önce hiç düşünmediğimiz karanlık bir yanını gösterebilirler. Yemek endüstrisinin perde arkasına göz atan yemek belgeselleri de izleyiciyi bir hayli düşündürüyor. Belgesel ve yemek severler tarafından belirlenen en iyi yemek belgesellerini öğrenmek için sizleri içeriğimize alalım. 👇
Netflix'in Yeni Kore Dizisi 'Parasyte: The Grey'i İzleyenlerden İlk Tepkiler Geldi!
Yeon Sang-ho'nun yönettiği Kore bilim kurgu korku dizisi 'Parasyte: The Grey' 5 Nisan günü Netflix'te yayınlandı. Diziyi izleyenler seriye resmen hayran oldu. Pek çok izleyici dizinin ikinci sezonunu dört gözle beklediklerini dile getirdi. Rotten Tomatoes sitesinde 100 üzerinden 100 puan alan bu dizinin ayrıntılarına ve gelen yorumlara gelin hep birlikte bakalım.
Oppenheimer'la Oscar Kazanan Robert Downey Jr. Törende Yapılan Uyuşturucu Şakası Hakkında Bir Açıklama Yaptı
Robert Downey Jr. , Christopher Nolan'ın Oppenheimer filmindeki Lewis Strauss rolüyle Oscar ödül töreninde En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülünü kazandı. Ancak geceye sunucu Kimmel'ın ünlü aktörün uyuşturucu geçmişine atıfta bulunan bir şaka yapması damga vurdu. Gelin o şakanın ayrıntılarına ve Downey Jr.'dan bir ay sonra gelen yoruma hep birlikte bakalım.
Reklam
2024 Yılına Damga Vuran Senaryolarıyla Seyir Zevkinizi Ayyuka Çıkartacak Birbirinden İddialı Filmler
Bu yıl sinema dünyasında olağanüstü hikayeleri ve benzersiz sahneleriyle birbirinden heyecan verici filmler ekranlarımızın karşısına çıktı. Özellikle Dune Çöl Gezegeni: Bölüm 2, mart ayında vizyona girerek 2024'e damgasını vurdu. Bu içerikte 2024 yılında çok izlenen ve beğenilen filmleri sizler için sıraladık. Aman siz olun yeni yılda sinemadan kopmayın.İyi seyirler dileriz.
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam