Görüş Bildir
Rakibinin Oy Zarfından Çıkan "Kalbimdesin" Yazısı Muhtara Seçimi Kazandıran Detay Oldu
Yerel seçimin ardından büyükşehir belediyeleri ve belediyelerin konuşulduğu süreç devam ediyor. Ancak seçim sonrası içimizi ısıtan küçük detaylar da bir bir ortaya çıkmaya başladı. Aydın'ın Karacasu ilçesi Bereketli Mahallesi'nde muhtarlık yarışında oylar eşit çıkmıştı. Muhtar adayına seçimi kazandıran hamle, rakibinin pusulasındaki 'kalbimdesin' yazısı oldu.
Reklam
CHP’den Hatay’da Ölü Seçmen İddiası: 3 Bin 389 Ölü Seçmen Oy Kullanmış!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Hatay'da yapılan itirazın sonucu belli olmadan AK Partili adaya mazbata verilmesine tepki göstermek için YSK önünde toplanma çağrısı yapmıştı. YSK önünde toplanan CHP’liler açıklama yaptı. Seçim ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Gül Çiftçi yaptığı açıklamada “3 bin 389 ölü seçmen bulunmaktadır. Biz bu ölü seçmenin nasıl oy kullandığının tespitini talep ediyoruz” dedi.
Reklam
Süper Kupa Maçı Tatil Edilirse Ne Olacak? Erol Bilecik "90 Dakikalık Bir Maç Olmayacak" Demişti
Fenerbahçe, Süper Kupa maçına U19 takımı ile çıkacağını duyurmuş, Başkanvekili Erol Bilecik de yaptığı açıklamada 'Taraftarımızın kendini kötü hissedeceği bir nokta olmayacak. Bu maçın 90 dakika oynanmayacağını net bir şekilde söyleyebilirim' ifadelerini kullanmıştı. Bu açıklama sonrası sarı-lacivertli kulübün maça 9 kişi çıkıp daha sonra sakatlıklarla maçı tatil ettireceği iddiası gündeme gelmişti. Peki derbi tatil edilirse neler olacak?
Reklam
Süleyman Soylu, Özgür Turhan'ın Uyuşturucu Şakasına Yanıt Verdi: Şikayetçi Olmayacak!
etiket
Ünlü komedyen Özgür Turhan'ın eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun da adını geçirerek yaptığı bir uyuşturucu şakasına Soylu tarafından yanıt geldi. Soylu, Turhan'ın şakasının altında derin bağlantılar olduğunu iddia etti ancak şikayetçi olmayacağını söyledi. Soylu, 'Bu kişiyi komedyen diye şikayet edersem; Nejat Uygur, Halit Akçatepe ve Kemal Sunal’a haksızlık ederim' dedi. 
Reklam
Sahte Hesap Aracılığıyla Reşit Olmayan Çocukları Kandırıp İstismar Eden Kadın Tekrardan Hakim Karşısına Çıktı
Alyssa Ann Zinger isimli 23 yaşındaki Floridalı bir kadın, geçtiğimiz Kasım ayında ortaokul çocuklarını istismar ettiği gerekçesiyle tutuklanmıştı. Kefalet ödedikten sonra hapisten çıkan kadının dosyası açıldı ve farklı suçlamalarla tekrardan hakim karşısına çıktı. Kadın, feragat hakkını kullanarak suçsuz olduğunu iddia etti. Pazartesi günü tekrardan duruşma gerçekleştirilecek.
Reklam
Anket: AK Parti Neden Kaybetti?
etiket
2024 yerel seçimleri sonuçlandı ve CHP sürpriz şekilde birinci parti oldu. Tartışmalar da son sürat başladı. AKP neden kaybetti?  CHP neden kazandı?  1 haftadır birçok argüman ileri sürüldü. Biz de size soruyoruz. Sizce AKP neden kaybetti? Farklı bir nedeniniz varsa yorumlarda yazmayı unutmayın!
Reklam