Görüş Bildir
Haberler
ZTE, CES 2014'te Şov Yapmaya Hazırlanıyor!

ZTE, CES 2014'te Şov Yapmaya Hazırlanıyor!

Onedio Medya
05.01.2014 - 12:35 Son Güncelleme: 05.01.2014 - 12:50

ZTE, CES 2014'te Şov Yapmaya Hazırlanıyor!

Çin'li telefon devi, CES 2014'te dört yeni akıllı telefonunu ile şov yapmaya hazırlanıyor!

Çin'in popüler akıllı telefon üreticisi ZTE, CES 2014 fuarında 4 yeni telefon tanıtacağını açıkladı.

ZTE'nin tanıtacağı modeller arasında olan Grand S II modelinin geniş ekranı ve güçlü donanımı ile firmanın amiral gemisi olması bekleniyor. Grand S II'de, kullanıcının kendi sesiyle telefonun kilidini açma özelliği de bulunuyor. Bu yetenek sayesinde, kullanıcı telefona belli bir anahtar sözcüğü söylediğinde, telefonun kilidi açılacak

Firma ayrıca, Nubia 5S, Nubia 5S Mini ve Sonata 4G isminde 3 yeni model daha tanıtacak. Nubia modellerinde dört çekirdekli Snapdragon işlemcisi yer alacak. Sonata 4G ise AT&T için üretilen bir phablet ve 1.4GHz çift çekirdekli işlemci ile 5 MP kameraya sahip olacak.

ZTE, aslında sadece Çin'de değil, dünyanın pek çok ülkesinde kullanılan telefonlar üretiyor ancak bu üretimleri fason olarak yaptığı ve cihazların üzerine başka markalar konduğu için çoğu tüketici ZTE telefonlarını kullandığının farkına bile varmıyor. Özellikle GSM operatörleri, kendi isimlerini taşıyan düşük fiyatlı, özel tasarım telefonlar üretmek için ZTE'nin kapısını çalıyor ve üretilen cihaza kendi logolarını yapıştırıp, kendi ülkelerinde, kendi müşterilerine, 'tarifeye ek' aylık küçük cazip ödemelerle telefonu satıyorlar.

chip

Kaynak: http://www.chip.com.tr/haber/zte-ces-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın