Görüş Bildir
Haberler
Zonguldak'tan Sadece Düsseldorf'a Uçuş Var: 'İstanbul'a Gitmek İçin Önce Almanya'ya Uçmalısınız'

etiket Zonguldak'tan Sadece Düsseldorf'a Uçuş Var: 'İstanbul'a Gitmek İçin Önce Almanya'ya Uçmalısınız'

Emre Ordu
14.12.2018 - 21:03 Son Güncelleme: 15.12.2018 - 09:03

Zonguldak Çaycuma Havalimanı’ndan, sadece Almanya'nın Düsseldorf şehrine gidip gelinebiliyor. Konuyu Meclis gündemine taşıyan CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, havalimanının bir an önce diğer uçuşlara açılıp vatandaşın daha fazla mağdur edilmemesini istedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Zonguldak Çaycuma Havalimanı'nı kullanmak istediğinizde karşınızda tek bir seçenek var. 1999’da açılıp 2002’de kapatılan, 2007’de ise tekrar hizmete giren yıllık 500 bin yolcu kapasiteli bu havalimanından sadede Almanya'nın Düsseldorf kentine gidebiliyorsunuz.

"İstanbul'a kara yolu ile gitmek daha hızlı"

"İstanbul'a kara yolu ile gitmek daha hızlı"

Sözcü'den Deniz Ayhan'ın haberine göre, CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, “Çaycuma'dan iç hat uçuşu yok, sadece Almanya'dan uçuşlar geliyor. Yani Zonguldak'tan İstanbul'a uçmak istiyorsanız önce Almanya'ya gidip sonra İstanbul'a gideceksiniz. Karayoluyla gidin, çok daha hızlı'' dedi.

"Zonguldak halkını cezalandırmayın"

"Zonguldak halkını cezalandırmayın"
İçeriğin Devamı Aşağıda

TBMM KİT Komisyonu'nda konuşan Yavuzyılmaz, şunları söyledi:

“Havaalanı Zonguldak'a 55, Bartın'a 30, Karabük'e 90 kilometre uzaklıkta. Ayrıca demiryolu güzergahı üzerinde. Türkiye'nin ihracat merkezlerinden biri olması planlanan Filyos'a da 7 kilometre mesafede. Ama maalesef iç hat seferleri yapılmıyor, Almanya'dan uçuşlar geliyor. Tüm devlet erkanı, bürokrasi ve partiler adına talep ediyorum. ILS cihazı eksiği var, pistin uzayıp genişletilmesiyle ilgili bir konu var. Zonguldak halkını cezalandırmayın, bir an önce havaalanını uçuşlara açın.”

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
549
145
57
27
14
14
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bozkurt

Kahvaltıyı Çaycuma'da yapıp, öğlen yemeğini Dusseldorf'da, akşam yemeğini de İstanbul'da yiyebiliyoruz yani? Hizmete bak anasını satayım. Paket tarifeye Lond... Devamını Gör

Orhun Yiğit

Çaycumalı olarak bu durumu normal olarak görüyorum :) çünkü iç hat seferi arzına talep oluşturacak insan yok . bu hava alanı için koca dağ yıktılar birde öyl... Devamını Gör

lonelyrider111

Bu ne biçim iş amk dbdndjddjd