Görüş Bildir
Haberler
Zonguldak, Bolu ve Karabük'te Yarın Okullar Tatil mi? Kar Tatili Olacak mı?

Zonguldak, Bolu ve Karabük'te Yarın Okullar Tatil mi? Kar Tatili Olacak mı?

CansinA
19.01.2022 - 15:22

Türkiye genelinde kar yağışlarının artması ve soğuk havanın etkisiyle bazı illerimizden eğitim-öğretime ara verildiğine dair bilgiler geliyor. Zonguldak, Bolu ve Karabük'te de veli ve öğrenciler kar tatili olup olmayacağını merak ediyor. Valiliklerden açıklama bekleyen öğrenciler ve aileler 20 Ocak günü tatil olup olmayacağını öğrenmek istiyor. Peki 20 Ocak Perşembe günü Zonguldak, Bolu ve Karabük'te eğitim öğretime ara verilecek mi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bolu, Zonguldak ve Karabük güne beyaz uyanan şehirlerimiz arasında. Yoğun kar yağışı ile birlikte etki eden soğuklar dolayısıyla yollarda oluşan buzlanma gibi etkenlerden okulların tatil edilip edilmeyeceği ise merak konusu. Karabük, Bolu ve Zonguldak valiliklerinden gelecek açıklamayı bekleyen veli ve öğrenciler ise eğitim öğretime ara verilip verilmeyeceğini öğrenmek istiyor. İşte o iller için valiliklerin aldığı kararlar;

Bolu, Zonguldak ve Karabük'te Eğitim Öğretime Ara Verilecek mi?

Bolu, Zonguldak ve Karabük'te Eğitim Öğretime Ara Verilecek mi?

Etkili kar yağışlarının ardından öğrencilerin tatil kararını beklediği Bolu valisi Ahmet Ümit ve ardından Karabük Valiliği olumsuz hava şartları nedeniyle 20 Ocak Perşembe günü kent genelinde resmî ve özel; okul öncesi, ilk ve ortaokullarda, liselerde, rehabilitasyon ve halk eğitim merkezi kurumlarında eğitim-öğretime bir gün ara verilmesine karar verdi. Engelli ve hamile kamu çalışanlarının da aynı gün idarî izinli sayılacağını belirtti. Zonguldak Valiliğinden ise henüz resmî bir açıklama gelmedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
2
2
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın