Görüş Bildir
Haberler
Zombi Oyunları Geneli Flash Versiyonlu

Zombi Oyunları Geneli Flash Versiyonlu

Araba Oyunları
06.04.2015 - 06:28 Son Güncelleme: 06.04.2015 - 11:23

Korkunç Zombi Oyunları ( Flash Versiyonları )

Bir çoğumuz bilgisayarı sadece oyun oynamak için kullanmaktayız. Bundan hepinizin olduğu gibi bende adım gibi eminim. Özellikle son zamanlarda beğenilen kategorilerden birisi olan zombileri öldürmek çok keyifli hale gelmiştir. Yaşayan ölüler ya da ölümsüz insanlar diyebiliriz onlara. 

Umutları ve varlıkları benimsememişlerdir. Ama amaçları her zaman vardır. Bu yüzden onlarla savaşmanız gerekiyor. Yoksa sizi tek hamleyle yok edebilirler. Eğer elinizde onlarla çatışabilecek ya da karşılarında direnebilecek silahlarınız varsa kendi işlerinizi biraz daha kolaylaştırabilirsiniz. Zombi Oyunları bölümünde bunların hepsine örnekler vermiş bulunuyoruz. Hatta açıklama bölümünde gerekli detaylara da yer vererek neler yapacağınızı da sunmuş bulunuyoruz. Bu şekilde başarılı olabileceksiniz. 

3D Zombi Oyunları çok fazla olmamasına rağmen olabildiğince sitemizde barındırmaya, tekrardan yüklemeye ve hatta güncel tutmaya çalışıyoruz. Korku sitesi olduğumuzdan dolayı zombiler oyuncularımız tarafından çok sevilmektedir. 

3D Zombi Oyunu oynayabilmeniz için bilgisayarınızda gerekli olan programların yüklü olması gerekiyor. Hatta bazen yüklü olduğu halde açılmayacaktır. Çünkü eklentinin açılması için sağ üst köşeden izin vermeniz gerekebilir. İzin verilmediği süreç hata ile karşılaşacaksınız. 

Korkunç Oyunlar içerisinde belki favori karakterler değildir. Ama emin olun zombileri çok seveceksiniz. Pardon çok öldüreceksiniz diyecektim :) . Kim böyle vahşi yaratığı sever ki demeyiniz sevmeseydiniz Zombi Oyunu içerisinde bulunamazdınız :) . 

Konumuza tekrar geçecek olursak 3D Korku Oyunları içerisinde belki de Slender Man karakterinden sonra herkes tarafından tam puan alan canavarlar kesinlikle zombilerdir. Bunu filmlerinde de bol bol görmekteyiz. Vahşice saldırmalarına rağmen bir yolunu bularak hem kendinizi korumalı, hem de bir yandan sayıları azalmaları için savaşmalısınız. Silahlarınız tükendiği zaman ise öleceğinizi şimdiden söyleyebilirim. Örnekleri buna göre değerlendirirseniz kendinizi daima koruma altına almış olursunuz. 

Zombi oyunlarından sonra bana göre onu takip eden karakterlerden birisi Vampir Oyunları diğeri ise Canavar Oyunları olabilir. Sitemizde onlara da yer verdik. Lakin yeni kategori olduğundan çok fazla paylaşım yapamadık. Ama büyümeye, güncellemeye ve sürekli eklemeye devam ediyoruz. Bizi takip etmek ve Zombi Oyunları oynamak için bağlantı adresimizi kullanabilirsiniz. 

Bir başka paylaşımımızı da ha merak ediyor, ya da görmek istiyorsanız bizi takip etmeyi deneyebilirsiniz. Oyuncularımızın mutluluğu bizim için şereftir. Hepinize iyi eğlenceler dilerim. 

http://korkuoyunu.net/kategori/zombi-oyunlari.html

Kaynak: http://korkuoyunu.net/kategori/zombi-...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Plants vs Zombies oyunu şimdi de bilgisayar üzerinde...

Plants vs Zombies oyunu şimdi de bilgisayar üzerinde...

Cep telefonlarında çok tutulan oyunlardan birisi olmayı başarmış ve devamı çıkmıştır. Sizler için tüm bölümlerini ekleyerek sunmaya çalıştık. Plants vs Zombies uygulamasının gerçek ismi Bitkiler ve Zombiler olarak biliniyor. Zombileri durdurmak için savaşan çiçekleri kullanacaksınız. Onları koyduğunuz yerleri iyi seçmelisiniz.

Zombi Ezmece Oyunu yılın en iyi Flash Oyunu seçilmiştir.

Zombi Ezmece Oyunu yılın en iyi Flash Oyunu seçilmiştir.

Bir çoğunuz tarafından Zombi Ezmece olarak aratılan bu oyunun gerçek ismi çok karmaşıktır. Çünkü adada mahsur kalan asker kurtulmak için helikopterin bulunduğu yere gitmesi gerekiyor. Fakat zombiler yolları kapatmışlardır. Aracınızı geliştirerek bir yolunu bulacak ve zombileri tek tek ezerek devam edeceksiniz. Zombi Ezmece Oyunu seri olarak sitemiz de mevcuttur.

Uzaylı Zombiler dünyaya karşı savaşıyor.

Uzaylı Zombiler dünyaya karşı savaşıyor.

Sitemizin en çok ilgi gören paylaşımlarından Uzaylı Zombiler dünyayı yok etmeye çalışıyor. Ama siz insan olarak onları durdurabilecek güçtesiniz. Zaten yapamazsanız tamamen yok olursunuz.

Sitemiz de ismi Zombi Tekila olarak geçmektedir.

Sitemiz de ismi Zombi Tekila olarak geçmektedir.

Kesinlikle önerdiğim oyunlardan birisidir. Sitemiz de Zombi Tekila olarak aratırsanız hemen bulabilirsiniz. Oyunun devam bölümleri de bulunmaktadır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın