Görüş Bildir
Haberler
Zokora'yı En Mutlu Gününde Yalnız Bıraktılar!

Zokora'yı En Mutlu Gününde Yalnız Bıraktılar!

Fatih
03.04.2014 - 21:37 Son Güncelleme: 28.04.2022 - 12:49

Zokora'yı En Mutlu Gününde Yalnız Bıraktılar!

Trabzonspor'un orta saha oyuncusu Didier Zokora, Çırağan Sarayı'nda düzenlenen törenle dünyaevine girdi.

Tecrübeli futbolcu, ailesi, yakın dostları ve Fildişi Sahili Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Sabri Lamouchi'nin de katıldığı törenle, 2005 yılında Afrika güzeli seçilen Mary Dorcas ile hayatını birleştirdi.

Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Jose Bosingwa da Didier Zokora'yı yalnız bırakmayan isimler arasındaydı. Düğünde Trabzonspor yönetiminden herhangi biri bulunmazken, futbol takımından da Bosingwa dışında katılım olmaması dikkati çekti.

Düğünden önce basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Zokora, hayatının en mutlu gününü yaşadığını ifade ederek, 'Gerçekten mutluluğumu tarif edemiyorum. Ailem, sevdiklerim ve yakın dostlarım benimle beraber, bu mutlu günüme tanıklık etmek için yanımda. Çırağan Sarayı'nın İstanbul'un en özel yerlerinden biri olduğunu bir arkadaşımdan öğrendim ve burada düğün yapmaya karar verdim. Eşim de burayı çok sevdi ve çok heyecanlı. Nasıl heyecanlı olmasın? Ne de olsa Zokora ile evleniyor' diye konuştu.

Didier Zokora-Mary Dorcas çiftinin nikahını, Beşiktaş Evlendirme Dairesi'nden gelen bir yetkili, Türkçe olarak kıydı. Memurun söylemleri, tercüman aracılığıyla Fransızca'ya çevrildi. Oldukça coşkulu geçen seremoninin ardından, Trabzonspor kongre üyesi Aşkım Kağızmanlı, ünlü çifte çiçek verdi.

Maraton

Kaynak: http://www.maraton.com.tr/detay.asp?n...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın