Görüş Bildir
Haberler
Zlatan G.Saray'ı Övdü; Sinyal Verdi!

Zlatan G.Saray'ı Övdü; Sinyal Verdi!

Batuhan
04.03.2014 - 18:07

Zlatan G.Saray'ı Övdü; Sinyal Verdi!

A Milli Takımımız'ın yarın İsveç ile oynayacağı hazırlık maçı öncesi yıldız futbolcu Zlatan Ibrahimovic düzenlediği basın toplantısında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

İbra yarın oynanacak maç hakkında: 'Türkiye'de olmaktan son derece mutluyum. Yarınki maçta ben de oynamak istiyorum ancak belimde bir sakatlık olduğu gerçek. Durumum yarın belli olacak. Yarın oynayıp kendimi göstermek istiyorum. Kariyerimde çok önemli bir noktadayım, futbola açım. Sahada olmak için elimden geleni yapacağım.' dedi.

Türkiye Ligi'nin ve Türk futbolunun kalitesi üzerine gelen soruyu ise: 'Türkiye Ligi'nde 4 tane çok yetenekli İsveç Milli Takım forması giyen isim var. Bu liginizin ne kadar kaliteli olduğunu gösteriyor. Galatasaray'ın Chelsea'ye karşı oynadığı oyun Türk futbolunun geldiği seviyeyi gösteriyor.' diye yanıtladı.

Dünya Kupası hakkında da konuşan İsveçli yıldız: 'Dünya Kupası'nda çok güçlü takımlar var. Favorim Brezilya olacak. Öncelikle Dünya Kupası Brezilya'da Kulübümde oynayan futbolcuların şampiyon olmasını isterim. Hollanda, İtalya, Uruguay olabilir.'

Öte yandan Ibrahimovic, 'Spor Toto Süper Lig'de oynamayı düşünür müsün?' sorusuna, 'PSG'de durumlar çok iyi. Çok zor. Eğer Türkiye'den bir teklif gelirse, çok mutlu olurum. Çünkü hala isteniyor olmak çok güzel bir şey' diye cevap verdi.

Radyospor 

Kaynak: http://www.radyospor.com/Futbol/17425...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın