Görüş Bildir
Haberler
Ziraat Bankası Detayları Açıkladı: Kredi Kartı Borcu Yapılandırmasında Faiz Oranları Belli Oldu

Ziraat Bankası Detayları Açıkladı: Kredi Kartı Borcu Yapılandırmasında Faiz Oranları Belli Oldu

FreiGeist
08.01.2019 - 15:16 Son Güncelleme: 09.01.2019 - 08:50

Cumhurbaşkanı Erdoğan, grup toplantısında kredi kartı borcu olan vatandaşlara Ziraat Bankası'nın ödeme kolaylığı sağlayacağını açıklamış, konuşmasında 'Ziraat Bankası aracılığıyla, kredi kartı borçları tek bir çatı altında toplanacak. Hangi banka olursa olsun, buradan alınan krediyle borçlar kapanacak. Aylık gelirine uygun şekilde bu borcunu ödeyecek' demişti. Erdoğan'ın açıklamasının ardından Ziraat Bankası detayları duyurdu. Kredi kartı borç yapılandırmasında faiz, 24 aya kadar aylık yüzde 1,10 ve 60 aya kadar aylık yüzde 1,20 olacak.

Detaylara bakalım...

Uygulama ile kart borcu ödeme güçlüğü yaşayan veya gecikmede olan vatandaşların üzerindeki anapara ve faiz yükünün azaltılması ve uygun vade seçenekleri ile kredi kartı borçlarının ödenebilir hale getirilmesi hedefleniyor.

Ziraat Bankası’na kredi kartı borcu bulunanların yanı sıra diğer bankalara kredi kartı borcu bulunan ve ödeme güçlüğü çeken vatandaşları da kapsayacak.

Ziraat Bankası’na kredi kartı borcu bulunanların yanı sıra diğer bankalara kredi kartı borcu bulunan ve ödeme güçlüğü çeken vatandaşları da kapsayacak.

Ziraat Bankası'ndan yapılan resmi açıklama şu şekilde:

'Ziraat Bankası, kredi kartı borçlarını ödemekte zorlanan müşterilerinin ihtiyaçlarına cevap verebilecek nitelikte yeni bir uygulama başlatmıştır.

Uygulama, Ziraat Bankası’na kredi kartı borcu bulunan müşterilerin yanı sıra diğer bankalara kredi kartı borcu bulunan ve ödeme güçlüğü çeken vatandaşlarımızı da kapsayacaktır.

Birleştiren İhtiyaç Kredisi ile bireysel müşterilerimize Bankamızdaki ve diğer bankalardaki kredi kartı borçlarını gelirlerine uygun ödeme planı altında, uygun koşullarda birleştirme imkanı sunulmaktadır. Söz konusu ürün ile gerek Ziraat Bankası müşterilerinin, gerekse diğer banka müşterilerinin borçluluk düzeylerinin dengelenmesi, finansal yapılarının daha sağlıklı ve yönetilebilir hale getirilmesi amaçlanmaktadır.

Birleştiren İhtiyaç Kredisi kredi kartlarına uygulanan aylık faiz oranlarından çok daha uygun şartlar ile 24 aya kadar aylık yüzde 1,10 ve 60 aya kadar aylık yüzde 1,20 faiz oranlarıyla müşterilerimize sunulmaktadır.

31 Aralık 2018 tarihi itibariyle nakit avans kullanılması veya kredi kartı harcaması nedeniyle kart borcu ödeme güçlüğü yaşayan veya gecikmede olan vatandaşlarımızın üzerindeki anapara ve faiz yükü Birleştiren İhtiyaç Kredisi ile azaltılarak uygun vade seçenekleri ile kredi kartı borçları ödenebilir hale getirilecektir.

Birleştiren İhtiyaç Kredisi başvuruları Şubelerimiz aracılığı ile yapılabilecektir'

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugünkü grup toplantısında, ekonomiyle ilgili yeni düzenlemeleri dile getirmişti.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
74
15
7
6
6
6
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Fatih Öztürk

sayın Cumhurbaşkanımız faiz haramdı hani :) madem öyle faiz oranı olmadan yapında görelim bakalım :D

red-factor

"insanlar niye borçlanıyor?" şeklinde bir soru sorulması ve çözülmeye çalışılması yerine borç takarak "insanları kurtarıyoruz" şeklinde bir imaj çizmek de, n... Devamını Gör

Mustafa gocoglu

Bunu sadece kredi kartı yapana kadar hem kredi kartı hem diğer bankalardan çekilmiş oranı 1.20 den daha yüksek olan tüm borçların bir çatı altına toplanması ... Devamını Gör