Görüş Bildir
Haberler
Zifte Gömülen O Yavru Köpek Hayata Tutundu ve Şimdi İngiltere Yolcusu!

etiket Zifte Gömülen O Yavru Köpek Hayata Tutundu ve Şimdi İngiltere Yolcusu!

ATKN
19.10.2016 - 16:07 Son Güncelleme: 19.10.2016 - 16:18

Muğla Seydikemer'de bir süre önce yol kenarında gömüldüğü zift birikintisinde bulunup kurtarılan yavru köpek, sığındığı barınakta tedavi edildi ve hayati tehlikeyi atlattı. Vücudu ziftten temizlendikten sonra tedaviye cevap veren ve büyük oranda iyileşen yavru köpek, Fethiye'de tatil yapan bir İngiliz çift tarafından sahiplenildi. İşlemlerinin tamamlanmasının ardından yaşamını İngiltere'de sürdürecek...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Antalya Kaş'taki Patara Plajı'na fotoğraf çekimi için giden ve mola veren çift tarafından, asfalt çalışması yeni tamamlanan yol kenarında farkedilmişti...

Antalya Kaş'taki Patara Plajı'na fotoğraf çekimi için giden ve mola veren çift tarafından, asfalt çalışması yeni tamamlanan yol kenarında farkedilmişti...

Yavru köpek, Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Seydikemer Grup Amirliği ekiplerince Fethiye Belediyesi Hayvan Barınağı'na getirilerek tedavi altına alınmış, yaşamını yitirebileceği söylenmişti.

Büyük oranda iyileşti!

Büyük oranda iyileşti!

Yavru köpeğin vücudu ziftten temizlendikten sonra petrol nedeniyle tahriş olan vücuduna zeytinyağı ve çeşitli ilaçlar sürüldü. 

Doğan Haber Ajansı'nın haberine göre 8 gün süren tedaviye cevap veren yavru köpek büyük oranda iyileşti.

İlçede tatil yapan İngiliz bir çift sahiplendi...

İlçede tatil yapan İngiliz bir çift sahiplendi...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Hâlâ kontrol altında tutulan köpeği, ilçede tatil yaptığı sırada barınağı ziyaret eden ve adlarının açıklanmasını istemeyen İngiliz bir çift sahiplendi. 

Köpeğin 2-3 ay süren test ve işlemlerin ardından İngiltere'ye götürüleceği belirtildi.

'Türkiye'nin her yerinden çağrı ve mesajlar geldi'

'Türkiye'nin her yerinden çağrı ve mesajlar geldi'

Yavru köpek, farkedildiğinde bu haldeydi...

Köpeğin hayatta kalması için yoğun çaba gösterdiklerini belirten veteriner Emre Kangal, Türkiye'nin her yerinden çağrı ve mesajlar aldıklarını söyledi. 

Yavrunun tedavi sürecinin sosyal medya kullanıcıları tarafından da yakından takip edildiğini anlatan Kangal, 'Sağlıklı olduğunu haber alan herkes çok mutlu oldu. Çok olumlu tepkiler aldık. Artık eski sağlığına kavuşmasına da az kaldı. Ona bir isim vermedik. İşlemlerinin tamamlanmasının ardından İngiltere'ye götürülecek ve kalan yaşamına orada devam edecek' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
598
319
128
9
7
5
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
the_war

Hayvancağız, yola gelişi güzel zift dökenler gibi çeşit çeşit beyinsizlerin olduğu bu ülkeden kurtuldu, ne güzel.

fafatara

Günün en güzel haberi, bulup yardımcı olan gelin damat'a bakımını yapan veterinerlere, sahip çıkan aileye helal olsun demek istiyorum.

Hildegard

Ya ben bu "türkiye nin her yeri" ni anlamıyorum. Sizin sokağınızda yok mu açlıktan ölen, soğukta donan hayvan? Alsana onu eve mal.

Pasif Kullanıcı

valla ben nerde görsem alıyorum kedi köpek farketmiyor hatta annemle aramız bu yüzden biraz bozuk