Görüş Bildir
Haberler
Zidane: "Her Zaman Kazanmayı Amaçlayan Bir Takım Oluşturacağız"

Zidane: "Her Zaman Kazanmayı Amaçlayan Bir Takım Oluşturacağız"

İspanya La Liga ekiplerinden Real Madrid'in yeni teknik direktörü efsane Fransız futbolcu Zinedine Zidane, hücum futbolu oynayan ve her zaman kazanmayı amaçlayan bir takım oluşturacaklarını söyledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Rafael Benitez'in yerine teknik direktörlüğe getirilen Fransız çalıştırıcı ZidaneReal Madrid'in spor tesisleri Valdebebas'ta takımın başında ilk antrenmanına çıktıktan sonra Santiago Bernabeu Stadı'nda düzenlenen basın toplantısına katıldı.

Real Madrid'deki yeni görevi için kendisini hazır hissettiğini belirten Zidane, 'Dengeli bir şekilde hücum futbolu oynayacağız. Real Madrid'in amacı her zaman kazanmaktır. Ligde ve Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmaya çalışacağız. Şampiyonlar Ligi'nde kupayı kazanmak bizim için her zaman bir hedef olmuştur' ifadelerini kullandı.

Takımla çıktığı ilk antrenmanda futbolcuları konsantre gördüğünü aktaran Fransız teknik adam, 'Sahada en iyi performansımızı sergilemeye çalışacağız. Oyunculara ilk sözüm, 'sizinle birlikte yeni bir maceraya başladığım için heyecanlıyım' oldu. Bu takımda herkesin başarmak istedikleri var. Bunları gerçekleştirebilmek için her şeyi yapacağız' şeklinde konuştu.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
13
1
1
1
0
0
0