Görüş Bildir
Haberler
Zeytinyağında tüketici ödülü

Zeytinyağında tüketici ödülü

Bahar Odacan
23.01.2020 - 16:22

Tüketici Oscar’ı Sırım’ın oldu

BIM Birleşik Mağazalar A.Ş.’nin zeytinyağı markası Sırım, Avrupa Birliği’nde Tüm Tüketicileri Koruma Derneği tarafından verilen ‘Altın Marka Ödülü’ kapsamında ‘Tüm Tüketicilere Tavsiye Edilen Marka’ olarak belirlendi.

Türkiye’nin ilk tüketici girişimi TTKD, zeytinyağı sektöründe tüketicilerin markaya ilgi derecesini araştırdı. Türkiye’nin önde gelen zeytinyağı markalarının tüketiciler tarafından kalite ve beğeni dereceleri ölçüldü. Araştırma son bir yıl içerisinde zeytinyağı sektörünün en beğenilen ve tercih edilen markalarından birinin ‘Sırım Zeytinyağı’ olduğunu ortaya koydu.

TTKD Başkanı Mehmet Barak, şunları söyledi:

“Biz bir tüketici örgütüyüz. 34 yıllık geçmişimizde laboratuvar çalışmalarıyla HACCP kriterlerinde binlerce analiz, test ve araştırma yaptık. Bunlardan birini de zeytinyağı sektöründe uyguladık. Tek amacımız tüketicilerimizin kaliteli mal ve hizmet almalarını sağlamaktır. Yapılan değerlendirmede Sırım, Altın Marka Tüketici Ödülü’ne layık görüldü ve Tüm Tüketicilere Tavsiye Ediyoruz logosuna hak kazandı.”

Sırım’ın tedarikçisi Alhatoğlu Zeytinyağları Yönetim Kurulu Başkanı Alper Alhat, tüketicilere en iyi ve en kaliteli zeytinyağını en ulaşılabilir fiyatlarla sunmak için büyük çaba harcadıklarını söyledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın