Görüş Bildir
Haberler
Zeynep Avcı O Ses Türkiye'nin Almanya Versiyonuna Damga Vurdu! Türk Yarışmacıyı Jüriler Ayakta Alkışladı...

Zeynep Avcı O Ses Türkiye'nin Almanya Versiyonuna Damga Vurdu! Türk Yarışmacıyı Jüriler Ayakta Alkışladı...

Müge Kakşi
08.10.2021 - 16:13

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı O Ses Türkiye'nin farklı ülkelerde benzer versiyonları da mümkün. Geçtiğimiz akşam O Ses Trükiye'nin Almanya versiyonu olan Voice of Germany'ye Türk bir yarışmacının katılması üzerine sosyal medyada gündem oldu. Türk kökenli yarışmacı Zeynep Avcı programda Yalan adlı şarkıyı seslendirirken tüm jüri üyeleri dönerek ayakta alkışladı. Tan Taşçı'nın Yalan isimli şarkısını seslendirmesi üzerine Tan Taşçı'da sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Zeynep Avcı'nın muhteşem performansı ise sosyal medyada bomba etkisi yarattı. İşte Zeynep Avcı'nın muhteşem performansı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Zeynep Avcı Voice Of Germany Yarışmasında Tüyleri Diken Diken Etti

Zeynep Avcı Voice Of Germany Yarışmasında Tüyleri Diken Diken Etti

Türk kökenli Zeynep Avcı Voice of Germany yarışmasında Yalan şarkısını Türkçe seslendirdi. Jüri 'Aman tanrım Türkçe şarkı” diyerek yarışmacıyı kendi takımlarında görmek istedi.

Şarkının sonunda salon Avcı'yı ayakta alkışladı. Alman jürisi, “Tek kelimesini bile anlamadık ama tüylerimiz diken diken oldu. Bu ne kadar güzel bir ses ve ne güzel bir yorum” diyerek hayranlıklarını dile getirdi.

Şarkı, daha sonra sosyal medyada binlerce beğeni aldı. Sarah O'Connor ve diğer jüri üyelerinin ekibinde görmek istediği Zeynep, Johannes'i seçti. Johannes de bu kararı şapkasını fırlatarak kutladı.

Berlin'li Bir Türk Zeynep Avcı

Berlin'li Bir Türk Zeynep Avcı

Zeynep'in söylediği ‘Yalan’ isimli şarkı, bir aşk ve ayrılık acısını anlatıyor. 20 yıldır sahnelerde olan Berlinli Zeynep, Beatztanbul adlı orkestrasıyla tanınıyor. Ailesi 1970'li yıllarda Almanya'ya geldi ve Berlin'de büyüdü. Hem Almanca hem de Türkçe'ye çok iyi hakim olan Zeynep, ailesinin Türk kültürünü unutmaması sayesinde bunu başardığını anlatıyor.

Zeynep Avcı Yalan Performansı

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
16
10
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın