Görüş Bildir
Haberler
Zerrin Özer'den Hayranlarını Sevindiren Haber! Zerrin Özer İntihar mı Etti, Sağlık Durumu Nasıl?

Zerrin Özer'den Hayranlarını Sevindiren Haber! Zerrin Özer İntihar mı Etti, Sağlık Durumu Nasıl?

Müge Kakşi
29.11.2021 - 12:39

Ünlü sanatçı Zerrin Özer geçtiğimiz günlerde hastaneye kaldırılmıştı. Köpeğinin ölümüyle yıkılan sanatçının intihar ettiği yönündeki iddialar ise magazin dünyasının gündemine bomba gibi düşmüştü. Hayranları Zerrin Özer' intihar mı etti diye merak ederken sanatçının menajerinden iyi haber geldi. Peki Zerrin Özer intihar mı etti? Zerrin Özer'in sağlık durumu nasıl? İşte Zerrin Özer'in son durumu...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Zerrin Özer Köpeğinin Ölümüyle Yıkıldı

Zerrin Özer Köpeğinin Ölümüyle Yıkıldı

Köpeği Hurma'yı kaybettikten sonra bir hayli zor zamanlar geçiren şarkıcı Zerrin Özer, 'intihar etti' haberleriyle gündeme geldi. Önceki akşam kaldırıldığı hastanede görüntülenen Özer'in menajeri, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Hayvan sevgisiyle tanınan Zerrin Özer, geçtiğimiz hafta Hurma isimli köpeğinin ölümüyle yıkılmıştı. Özer, acı haberi sosyal medyadan duyurmuştu.

Hurma ile birlikte çekilen karesini yayınlayan ünlü sanatçı, paylaşımına; ''Çok sevdiğim oğlum her şeyim Hurma'mı kaybettim! Allah'ım nasıl bir acıdır bu. Lütfen bu resmi görürseniz, bir dua eder misiniz? Teşekkür ederim...ZR'' notunu düşmüştü.

Zerrin Özer İntihar Mı Etti?

Zerrin Özer İntihar Mı Etti?

Can dostu Hurma'nın vefatının ardından zor günler geçirdiği söylenen 64 yaşındaki Zerrin Özer, 'intihar etti' haberleriyle gündeme geldi.

Önceki akşam kaldırıldığı Şişli Etfal Hamidiye hastanesinde görüntülenen Özer'in acil müşahede odasındaki müdahale sonrası sedye üzerinde özel odaya alındığı görüldü.

Zerrin Özer'in Menajerinden Açıklama

Zerrin Özer'in Menajerinden Açıklama

Ünlü sanatçının, 10-15 tane ilaç içip, intihar ettiği bu nedenle hastanelik olduğu iddialarına menajeri Haluk Şentürk’ten yalanlama geldi.

Şentürk,“15 gündür yoğun bir şekilde çalışıyor. Köpeği Hurma’nın ölümü de üstüne gelince durum böyle oldu. İntihar söz konusu değil. Sağlık durumu iyi” diye açıklama yaptı.

Öte yandan güvenlik görevlileri, Zerrin Özer’in kırmızı alandan çıkarılıp odaya götürüldüğü sırada telefonla görüntü almak isteyen muhabirlere saldırdı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın