Görüş Bildir
Haberler
Zenit, Monaco'ya Diş Geçiremedi

Zenit, Monaco'ya Diş Geçiremedi

Fatih
01.10.2014 - 21:13
İçeriğin Devamı Aşağıda

Zenit, Monaco'ya Diş Geçiremedi

C Grubu'nun ilk maçlarını kazanan iki takımı Rusya'da karşılaştı. Zenit ve Monaco golsüz berabere kalarak ilk iki sıradaki yerini korudu.

Şampiyonlar Ligi'nde Çarşamba gününün ilk maçında Rus ekibi Zenit , sahasında Fransız temsilcisi Monaco 'yu konuk etti.

İlk yarıda daha çok pozisyon bulan taraf konuk takım oldu. Henüz 3. dakikada Berbatov'un sol çaprazdan şutunu kaleci kurtardı. 8. dakikada ise Diar'ın serbest vuruştan ortasına Ocampos kafayı vurdu. Top yandan auta çıktı. 11. dakikada Kontra ataktan etkili gelen Zenit'te ise Danny'nin hafif sol çaprazdan sert şutu farklı şekilde auta çıktı.

30. dakikada Zenit atağında kullanılan korner sonrasında önce Faizulin ardından da Rondon'un şutlarında Zenit gole yaklaşsa da top kaleyi bulmadı. 44. dakikada Monaco atağında Diar'ın pasını alan Ocampos, ceza sahası dışından cepheden kaleyi düşündü. Kaleci Lodygin gole izin vermedi. Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz sona erdi: 0-0

ZENIT YÜKLENDİ AMA...

İkinci yarıda daha baskılı bir Zenit sahadaydı. 51'de Hulk'tan pası alan Rondon'un cepheden sert şutunu kaleci Subasic kurtardı. 54'te Hulk'un serbest vuruştan doğrudan kaleyi düşündüğü şut ise isabetli olmadı.

Maçın 61. dakikasında Hulk'un uzaktan sert şutu savunmadan döndü. 65'te de Hulk'un ortasında Lombaerts'in kafa vuruşunu kaleci kurtardı. 72. dakikada Monaco atağında Carrasco'nun üst üste şutları savunmadan döndü.

82. dakikada Kerzhakov'un ceza sahası dışından sert şutu Monaco kalesini bulmadı. Kalan sürede de gol sesi çıkmadı ve maç başladığı gibi sona erdi: 0-0

Goal.com

Kaynak: http://www.goal.com/tr/match/zenit-vs...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0