Görüş Bildir
Haberler
Zengin ve Bekar Erkeklerin, İstanbul'da Tercih Ettiği 8 Mekan

Zengin ve Bekar Erkeklerin, İstanbul'da Tercih Ettiği 8 Mekan

Erşan Kuneri
26.10.2014 - 23:33 Son Güncelleme: 27.10.2014 - 03:24

1. Frankie

1. Frankie

Genelde eli yüzü düzgün, okumuş-etmiş, iyi müzik zevki olan adamların tercihidir Frankie, purosunu yakar keyfine bakar dediğimiz tipler. Ayrıca eşcinsellerin de favori mekanlarından biri olduğundan dolayı kimle göz teması kurmaya çalıştığınıza dikkat etmek lazım, olay çıkar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Nusr-Et

2. Nusr-Et

İster barzo ister elit, her nevi zengin ve bekar etobur adamın sevdiği bir mekan Nusr-Et. Genelde buradan çıkan yalnız adamlar doğrudan Bebek'e iner ve sahil hattından kendilerini geceye bırakırlar; herkes ekmek peşinde arkadaş!

3. Madame Margot

3. Madame Margot

Bir zamanlar har vurup harman savuran çılgın Cadde gençleri büyüdüler; evlenenleri gitti bekarlarına Madame Margot'da denk geliyoruz. Sağlam tahta değil gözüyle bakılmasına o kadar alışıklar ki zeki ve eğlenceli bir kadının parmağında oyuncak olabilirler, hem neden olmasın?

4. Ulus 29

4. Ulus 29

Buranın müdavimleri acayip; ister futbolcu ister popçu, ister iş adamı ister borsacı nasıl bir havası yıldızlar geçidine dönüyor cuma ve cumartesileri Ulus 29. Ne yapmalı ne etmeli diye düşünmeyelim, alkol seviyesiyle şansınız doğru orantılı.

5. Zuma

5. Zuma

Uzak Doğu mutfağı seven adam ince adamdır önce orada bir anlaşalım. Zuma'da rastlayacağınız tipler damak zevklerini ikili ilişkilerine de yansıttığı için hassas ve güvensizdirler; karşı taraftan direkt bir girişim beklemeyin siz de rahat durun, akışına bırakmak elle tutulur bir sonuç getirebilir.

6. Emporio Armani Ristorante

6. Emporio Armani Ristorante

İtalyan mutfağı meraklısı şirket yemeği ayağına gelen adamlara sıkça rastlayabilirsiniz Emporio Armani'de uyarmadı demeyin; sonra fakir makir çıkar o kadar mesai boşa gider maazallah! Yemeğin faturasını şirket, sabahın faturasını siz ödüyor olmayın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Al Catra

7. Al Catra

Şuradan 1 egzotik zengin ve bekar erkek uzatır mısınız? Brezilya mutfağı seven fantezi adamlarından bahsediyoruz; her zevkin adamı olmasalar da en uçuk maceralara bile açık tiplerdir Al Catra müdavimleri, buna göre hareket edelim.

8. Blue Topaz

8. Blue Topaz

Reina'nın içindeki en iyi mekanlardan Blue Topaz'da rakı-balık keyfi yapıp ilerleyen saatlerde kendisini müziğe bırakan adamlar derneğine hoş geldiniz. Pek zorlu tipler değildirler, gözler fıldır fıldırsa olta atmakta fayda var; hem sosyetik hem alaturka, alırız bir dal.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
13
13
6
4
4
4
1