Görüş Bildir
Haberler
Zayıflıktan ölecek iken göbekli olan kadının hikayesi.

Zayıflıktan ölecek iken göbekli olan kadının hikayesi.

Megan Jayne

Megan Jayne birçoğumuzun cesur bulacağı fotoğraflar paylaşıyor. Her gün instagram hesabında iç çamaşırlı yada bikinili fotoğraflar paylaşıyor. şimdi ise megan jaynenin gözümüzü yaşartacak hikayesine göz atalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Megan Jayne şuan 22 yaşında gayet mutlu yüzünde gülücükler açan bir kadın ama eskiden öyle değildi. Megan 14 yaşındayken yeme bozukluğu yani anoreksiyadan adında bir hastalığı vardı. Megan sadece 28 kiloydu ve böyle giderse doktorlara göre yalnızca bir kaç hafta daha yaşayabilecekti. Tüple besleniyordu ve yataktan çıkması yasaktı ki zaten ayağa kalkacak halide yoktu.

Megan o günleri anlatırken şöyle diyor: ''Olabileceğim en düşük kilodaydım. Bütün kıyafetler üzerimden düşüyordu saçlarım dökülüyordu ve sürekli üşüyordum .'' Sonra Megan Jayne babasından aldığı destekle ve psikolojik tedavinin yardımıyla hastaneden çıkmayı başardı Megan Jayne bedenini sevmeye başlamıştı ve hızla kilo alıyordu. Daha önce hiç yemediği kadar yiyordu öyle ki kilosunu bir yıl içerisinde üçe katlamıştı. Bir zamanlar açlıktan ölmek korkusu yaşayan megan bu seferde ölümüne yeme bozukluğu yaşıyordu ve yine mutsuzdu. Megana göre diyet yapma zamanı gelmişti. Hayatının sonraki 5 yılını diyetle ve yemek bozukluğu hastalığıyla mücadele etmeye adamıştı. Sürekli kalori hesaplıyordu derken hayatını değiştiren şeye rasladı. İnstagramda gördüğü bir paylaşımla hayatı bambaşka bir hal aldı. Paylaşımda vücudumuzu olduğu gibi kabul etmekten ve onu kusuruyla sevmekten geçtipi yazıyordu. Megan bunun üzerine yeni bir instagram hesabı açtı.

Artık megan için diyetler kalori hesaplamaları yoktu. İnstagram hesabına geçen seneden kalan bir bikinili fotoğrafını yükledi bir zamanlar açlıktan ölmek üzere olan kız şimdide kilolarıyla mücadele etmeyi bırakmış bedeniyle savaşmayı değil onu sevmeye başlamıştı. ''Evet kat kat göbeğim var selülitlerim olduğunun farkındayım'' diyen megan binlerce takipçisi olan hesabında hiçbir vücut kusurunu saklamadan gönlünce fotoğraf paylaşıyor ve ekliyor: '' Herkese sahip olduğu bedeni sevmeyi aşılamaya çalışıyorum çünkü her beden sevilmeyi hak ediyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın