Görüş Bildir
Haberler
Kalıcı Oje Yaptıracaksanız Bu İçerik Kafanızdaki Tüm Sorulara Cevap Olacak!

Kalıcı Oje Yaptıracaksanız Bu İçerik Kafanızdaki Tüm Sorulara Cevap Olacak!

Radlands
01.11.2022 - 12:39 Son Güncelleme: 25.11.2022 - 16:12

Ne kadar korursak koruyalım ertesi günden soyulmaya başlayan ojelerden sonra 3 haftaya kadar kusursuz görünüm sağlayan kalıcı ojeler şimdi çok moda! Hadi şimdi beraber kalıcı ojelerin merak edilenlerini keşfe çıkalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kalıcı oje ve normal ojenin uygulanma şekli aynıdır, ancak kalıcı oje UV ışını ile kurutulur.

UV teknolojisi haftalar boyunca ojenizin tırnaklarınızda etkili ve ilk günkü görünümünü kaybetmeden kalmasını sağlıyor. Kalıcı ojelerin normal ojeler gibi kuruması mümkün değildir. Özel UV lambaları ile kurutma gerçekleşir.

2. Kalıcı ojelerin aseton ile çıkmazlar. Tabii o kadar kolay çıksaydı onun ne kadar dayanıklı olduğundan bahsedemezdik, değil mi?

Kalıcı ojenin temizlenmesi için özel bir temizleme solüsyonu kullanılır ve solüsyondan sonra tırnaklardan ojenin soyulması sağlanır. Bu işlem sırasında tırnak dokusu hiçbir şekilde zarar görmez. Çünkü ojenin altında tırnakları koruyan baz bulunur. Bu özel teknik için kalıcı oje yapan ve temizleyen merkezlere gidilir.

3. İlk kez yaptıracak olanlar endişeli olabilir ancak bilinmelidir ki, kalıcı oje işlemi tırnaklara herhangi bir zarar vermez.

Kalıcı oje sürülürken tırnaklar hava alır ve kendi nem dengesini korur. Bu nedenle tırnak dokusunun sararması ya da zayıflaması mümkün değildir. Kalıcı oje uygulaması zararsız bir kişisel bakım seçeneğidir.

4. Oje dünyası sayısız renk seçeneğine sahiptir, her bir rengin onlarca farklı tonunu bulunabilir. Kalıcı ojede de durum aynı şekildedir.

Kalıcı oje yaptırmak isteyenlerin aklında bulunması gereken bir şey de sürülen ojenin ortalama 1 ay kadar tırnaklarda kalacak olmasıdır. İstendiğinde anında oje silinip bir başka renk sürülemeyecektir ve bu nedenle kişinin daha sık kullandığı renkleri tercih etmesi gerekir.

5. Kalıcı ojenin dayanıklılık süresi normal ojelerin 3 katı daha fazladır. Fakat tırnakların süreçte maruz kaldığı durumlar bu dayanıklılık süresini arttırabilir ya da azaltabilir.

Çok fazla suya giren, kimyasal ürünlerle direkt temas halinde olan, çok fazla sabun kullanan ellerde kalıcı ojenin dayanıklılığı biraz olsun azalabiliyor. Ancak uzmanların belirlemiş olduğu ortalama dayanıklılık süresi 3 hafta kadardır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kalıcı oje tek seferlik olması gereken bir uygulama değildir. 3 hafta sonra istenildiği takdirde kalıcı oje merkezlerine gidilerek bakım yapılarak işlem tekrarlanabilir.

Kendiniz bu işlemi tekrarlatabileceğiniz gibi çoğu kalıcı oje merkezleri bir aylık bakım garantisi vererek bir ay içinde solma veya soyulma gibi durumlar yaşandıysa ücretsiz olarak bakımını yapmaktadırlar.

7. Tırnak yeme alışkanlığı olanların bu alışkanlıktan kurtulmasına yardımcı olur.

3 hafta kadar tırnak üzerinde kalan kalıcı oje uygulaması sayesinde yeni tırnaklarını yemeye kıyamazlar. Bu sayede uygulama bu alışkanlığın geçmesine yardımcı olabilecek niteliktedir.

8. Kalıcı oje, normal ojelere göre çok daha dayanıklıdır.

Bu sayede uzunca bir süre oje sürme ve silme gibi çeşitli işlemlerle uğraşmanıza gerek kalmaz. Bu uygulamanın varlığı sayesinde tırnaklarınız her zaman sağlıklı ve bakımlı gözükür.

9. Sürekli bir oje sürme çıkarma durumu olmadığından maliyet bakımından çok daha ucuza gelir.

3 haftaya kadar kullanılabilen kalıcı ojeler neredeyse sürüldüğü gün bozulan normal ojelere göre çok daha kalıcıdır. Her gün oje sürme masrafındansa 3 haftada bir kalıcı oje sürmek daha uyguna gelir.

10. Tırnaklarının kırılmasını istemeyen bireyler için oldukça uygundur.

Tırnakların üzerine katman şeklinde yapılacak bu uygulamanın sonrasında tırnaklar çok daha sağlam hale gelir bu sayede tırnakların kırılması engellenir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
4
4
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın