Görüş Bildir
Haberler
Zamanınızı Prizin Yanında Geçirmeye Son

Zamanınızı Prizin Yanında Geçirmeye Son

Murat Karasoy
14.04.2015 - 12:37 Son Güncelleme: 14.04.2015 - 13:40
İçeriğin Devamı Aşağıda

Steelcase adlı şirket ürettiği Thread adlı pratik elektrik girişleri ile sizi prizlerin yanında bulunma derdinden kurtarıyor. Koltuğun altı, masanın yanı nereye isterseniz koyabileceğiniz girişlerle prizler yanı başınızda...

Hayatımıza daha çok elektronik cihaz girdikçe, daha çok zamanı prizlere yakın geçirir olduk. Bir kafeye, bir okula gittiğinizde insanların çoğunun prizlerin etrafında yoğunlaşmış olduğunu açıkça görebilirsiniz. Taşınabilir şarjlar kullanılıyor olsa da bu her zaman soruna kesin çözüm olmayabiliyor. Steelcase şimdi Thread adlı pratik girişle sizi prizlerin yanında kıvrılmaktan kurtararak her yeri priz haline getiriyor.

Thread yere döşeyeceğiniz sistemiyle halının altında kalarak normal kablolar gibi kalabalık veya görüntü kirliliği yapmadan ana girişe güç iletilmesini sağlıyor. 6 milimetre kalınlığındaki ana güç ünitesi yerleştireceğiniz bir halının altından geçerek hiçbir şekilde görünmüyor. Thread’in ise 4 veya 6 girişli seçenekleri bulunuyor. Dilerseniz masanızın yanına dilerseniz koltuğunuzun altına istediğiniz her yerde kablosuz priziniz geliyor.

Özellikle okullarda ve ofislerde git gide artan priz ihtiyacını karşılamak için, Thread en düzenli çözümlerden birisi. Ortalıkta dolaşan yüzlerce kablo kalabalığını yok ederek, kolayca uzanabileceğiniz yerlere elektrik girişi sağlıyor. Nisan’dan itibaren ise kullanıcıyla buluşacak.

YasamMekan

Kaynak: http://www.yasammekan.com/tum-zamanin...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0