Görüş Bildir
Haberler
Yüzyılın Psikopatlık Oyunu: Hatred (+18)

Yüzyılın Psikopatlık Oyunu: Hatred (+18)

OğuzHan
06.10.2015 - 15:11

Siz amaçsızca öldürmek nedir bilir misiniz?

Herkes kendine göre azda olsa psikopattır. Evet özellikle kızınca 'Psikopata bağlatmayın lan beni !' diyenleriniz var gibi. Evet mi? haha! Yapma Allah aşkına sen psikopatlık görmemişsin. Sırf zevk uğruna evleri basıp insan katletmek, partilere dalıp kafa göz yarmak nedir bilir misin? Evet diyenlere nazaran, 'Oha ulan noluyor' diyenleri de duyar gibiyim buyrun iyi okumalar, iyi eğlenceler güzel insanlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Sebebsiz Katil

Aslında hiçbir sebebi yok. Sadece insanlıktan nefret ediyor ve birgün artık buna son vermek adına olaya el atıyor.Ekipmanlarını hazırlıyor el bombası, ak47, molotof'u felan. Aslında oyunun terörizm ile alakası yok ama sebebi de yok. Oyun senden insanları vahşice katletmeni ve bunu yaparken bir sebebinin olmamasını istiyor. Oyun tamamen Black & White efektlerden oluşurken -Kan,Kurşun izleri,kurşun efektleri(flame),ateş,patlama felan renkli halde. Yani sadece ilgi çekici şeyler renkli bu oyunda.

2. İlk Gördüğünü Vur

Aman Ya Rabbi! Ne katil ama uzun saçlı, deri ceketli uzun boylu ve yüzü gözü yaralı bir adam sokakta kan ve terör estiriyor. Amacı da yok ne yapıyor bu adam!

3. Görevlerin tamamı 'Öldürmek'

3. Görevlerin tamamı 'Öldürmek'

ÖLDÜR emri var! Bunuda oyun karekteri kendine veriyor -Partiyi bas, -Karakolu bas -Askeri aracı yoket. Fakat tamamen terörizm ile uzak ve alakasız. Amaç bahsettiğimiz gibi Psikopatlık. Oyun bazı ülkelerde yasaklandı. Sahi aklıma gelmişken Minecraft gibi bir oyun -Ki grafikler berbat ve tamamen hayal gücünü arttırıp ABD gibi ülkeler de ders olarak verilmeye başlandı- yasaklanırken ülkemizde, Hatred oynamak neden serbest.(!).

4. Grafikler Unreal Engine'den

4. Grafikler Unreal Engine'den

Muazzam grafiklere sahip bu oyun mmorpg ve mmo tarzı tasarlanmış ve grafikleri çoğu sistemlerde kasma yapıyor.Bu sorun optimizasyon ile alakalı mıdır, değilmidir bilmeyiz ama gerçekten ve gerçekten, muazzam grafiklere sahip. Kan kokusunu net alabiliyorsunuz.( :P )

5. Sadece İnsanlardan Nefret Ediyor

5. Sadece İnsanlardan Nefret Ediyor

Evet amacı yok, sadece insanlardan nefret ediyor.'Pis insanlar, onlardan nefret ediyorum' diyor. Fakat 1 dakika, kendide bir insan!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Oyunda ki Onlarca Muhteşem Animasyonlar

6. Oyunda ki Onlarca Muhteşem Animasyonlar

Evet başlıktan dolayı bazılarınız 'Muhteşem mi' diye takılmış olabilir, ya hû güzel insanlar öldürme ve şiddet yanlısı tabi ki değilim fakat oyuna onlarca farklı animasyon eklenmiş ve bu daha da gerçekci hale getirmiş oyunu diyorum.

7. Ölmeyenlere Özel Öldürme fırsatları

7. Ölmeyenlere Özel Öldürme fırsatları

Evet oyunda ilk sıkışta yere düşüp sağa sola kanını akıta akıta sürünenleri görüyor olacaksınız bunları ilk 10 saniye de yakalayamassanız kan kaybından icabi olarak ölüyorlar. Eğer yakalarsanız, eyvah eyvah. Acaba bu sefer nasıl bir öldürme şekli olacak diye merak edeceksiniz. Bu gerçekten insanlık dışı bir yapım!

8. Oynamalı mıyım?

8. Oynamalı mıyım?

Oyunlardan çok etkilenen bir kişiliğe sahipseniz oynamanızı önermiyorum . Cidden ruh sağlığınızı etkileyebilir ve kötü sonuçlar doğurabilir, -Ki sanıyorum böyle bir oyunun amacı... neyse-. Eğer ki 'Ne etkilenecem ya oynarım keyif işte sonra kapatırım ne yapcam :D' diyenlerdenseniz. İyi eğlenceler diyemiyorum, sonuçta insan öldürüyorsunuz be nasıl derim böyle birşey. Ben ve benim gibi karıncaya dahi zarar vermekten çekinerek kaldırımda sek sek oynarmışcasına gidenlerdenseniz, boşverin açın bi pes çevirelim, bi Need For Speed(NFS) oynayalım derim.

9. HATRED (18+) • 1080p 60 FPS • MAX AYARLAR GTX760 • Oynayış Videosu

10. Oynamak İsteyenler Nasıl oynayabilir?

10. Oynamak İsteyenler Nasıl oynayabilir?

Steam adlı oyun platform'undan satın alarak oynayabilirsiniz. Tabi ki yukarıda bahsettiğim tiplerden değilseniz, ben öneriyor muyum derseniz. Eğer ki size kin ve nefret depolamayacaksa eğlencenize bakın derim. 

Hatred on Steam <- Satın Almak için yaşınızı doğrulamanız gerekmektedir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Ve Sen güzel İnsan :)

Belki sizin için ufak gibi görünebilir ama bizim için çok önemli yazımızı buraya kadar okuduysan sen mükemmel bir insansın. Süpersin, cansın canansın. Seni oralarda bir yerlerde asla unutmayacağımızı ve çok sevdiğimizi bil istedik ;)

12. DİPNOT: Yorum yapabilirsiniz ve Yorumlardan yararlanabilirsiniz :)

Sizlerde eksik olan adımları yazabilirsiniz. Yorum yaparak hem yazımıza katkıda bulabilir hemde hep beraber hatred incelemesini tamamlamış ve gelen misafir okuyucularımıza tavsiyeler vermiş olabilirsiniz. Oyun yoruma tamamen açıktır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
34
18
13
12
2
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ersan Özmen

hoşuma gitti :d

OğuzHan

Güzel insan değerli yorumun için teşekkür ederiz. Oynamak istersen steam ya da playstore de mevcuttur.

Pasif Kullanıcı

OGZ 2 ay önce inceleme yaptı. Sanki biraz geç kaldın gibi...

OğuzHan

Güzel insan değerli yorumun için teşekkür ederiz. Amaç farklı dillerden farklı yorumlar almaktır.