Görüş Bildir
Haberler
Yüzde Kaç Kıskançsın?

etiket Yüzde Kaç Kıskançsın?

Hiç inkar etme. Her insan gibi sen de kıskançsın ama ne kadar olduğunu bilmiyorsun. Cevabı bu testte.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Başlıyoruz. Bugüne nasıl başladın?

2. Market kasasında sırada bekliyorsun ve sepetin dolu. Başka bir müşteri acelesi olduğu için sıranı istedi. Sen de verdin ama sıranı verdiğin kişi marketin 10 bininci müşterisi olduğu için araba kazandı. Tepkin ne olurdu?

3. Arkadaşın senden aldığı borç parayla piyango bileti satın aldı ve 50 bin lira ikramiye kazandı. Ne yaparsın?

4. Eşin seni aradı ve "Hayatım, bu gece sabaha kadar şirketten arkadaşlarla eğleneceğiz, beni bekleme." dedi. Cevabın ne olur?

5. Neredeydin sorusuna "Eski sevgilimle oturup bir şeyler içtik." cevabı alınca yüzün hangi şekli alır?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sevgilin çevrimiçi ama sana iki gündür herhangi bir şey yazmıyor. Ne düşünürsün?

7. Geldik son soruya. Çok yakın iki arkadaşın senden habersiz dışarı çıkıyor ve senin hiç sevmediğin birini de çağırıyorlar. Ne düşünürsün?

%100 Kıskançsın!

%100 Kıskançsın!

Verdiğin yanıtlara göre yüzde yüz kıskançlık. Bu kadar olur. Tamam seven kıskanır demişler ama seninki biraz abartıya kaçabiliyor. Sahipleniyorsun, sevince tam seviyorsun ama biraz da karşındakini düşünmen, onu da boğmaman lazım. Biraz daha oluruna bırak 😉

%80 Kıskançsın!

%80 Kıskançsın!

Verdiğin yanıtlara göre senin kıskançlık oranın yüzde 80. Yüzde yüz olmasa da yüksek bir oran. Sevdiğin kişileri elbette kıskanıyorsun ama bir olayı değerlendirirken duygusal tepkiler ve ani kararlar verebiliyorsun. Biraz daha düşünerek tepki vermende fayda var.

%50 Kıskançsın!

%50 Kıskançsın!

Verdiğin yanıtlara göre yarı yarıya kıskançsın. Ne karşındakini boğacak kadar kıskanıyorsun ne de ipleri tamamen bırakıyorsun. Dengeli kişiliğin buraya da yansımış görünüyor. Bazen aklına kötü şeyler gelse de sakin kafayla düşünüp her ihtimali göz önünde bulundurarak sorunları rahatça aşabiliyorsun.

%20 Kıskançsın!

%20 Kıskançsın!

Verdiğin yanıtlara göre senin kıskançlık oranın yüzde 20. İkili ilişkilerinde en çok önem verdiğin şey güven. Bu yüzden güvenemeyeceğin, sırtını yaslayamayacağın kişilerle pek muhatap olmuyor ve hayatına almıyorsun. Hayatındaki kişi senin güven testinden başarılı bir şekilde geçtiği için kıskançlığa da gerek kalmıyor ama yine de ne olur ne olmaz diye ufak bir şüphe payı da bırakıyorsun. 😁

%5 Kıskançsın!

%5 Kıskançsın!

Verdiğin yanıtlara göre senin kıskançlık oranın yüzde 5. Rahat bir kişiliğin var. İnsanlara güvenmek, inanmak istiyorsun. Kazık yemekten korksan da asıl suçlunun kazık atan olduğunu bildiğin için ve duruşundan taviz vermediğin için vicdanın çok rahat. Çok şüpheci ve kıskanç olmanın ileride büyük sorunlara gebe olacağını bildiğinden ipleri gevşek tutuyorsun.

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2261
1068
522
443
253
213
166
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın