Görüş Bildir
Haberler
Yüzde Kaç Kedisin?

etiket Yüzde Kaç Kedisin?

05.04.2016 - 13:15

Sevimlilikleri ve dostluklarıyla insanoğlunun en yakın dostlarıdır kediler. Peki, senin kedilik oranın yüzde kaç?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öyleyse başlayalım. Köpekleri sever misin?

2. Mide ne durumda? Aç mısın?

3. Türk dizi tarihinden favori hayvanını seç.

4. Diyelim ki dünyamıza bir saat içinde büyük bir gök taşı çarpacak. Son bir saatini nasıl değerlendirirsin?

5. Şimdilik kurtuldun ama dünya yaşanmaz halde. Pekiii, şartlar müsait olsa sevdiklerinle hangi gezegene yerleşirsin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir sabah uyandın ve kar yağdığını gördün. Ne yaparsın?

7. Son olarak bir balık seç.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

%99 Kedisin!

%99 Kedisin!

Verdiğin yanıtlara göre senin kedilik oranın yüzde 99. Bir kedinin tüm güzel özelliklerini kendinde toplamışsın. Öncelikle özgür ruhlusun. Hür yaşamak, başkalarına bağlı olmamak, kendi ayakların üzerinde durmak senin karakterin. Bu yüzden kimseye eyvallahın yok. Bazıları bunu inatçılık olarak görse de dert değil senin için. İnsan özgür olduğu sürece insandır. Aynı şekilde kedi de :))

%70 Kedisin!

%70 Kedisin!

Verdiğin yanıtlara göre senin kedilik oranın yüzde 70. Kedilerin iyi özelliklerini karakterinde barındırıyorsun. Öncelikle kendine has bir duruşun var. Asilsin. Asaletinden ve duruşundan taviz verecek son kişilerden olabilirsin. Bunun yanı sıra nerede ne yapılması gerektiğini biliyorsun. Bir kedi kadar eğlencelisin ama çok iyi bildiğin bir şey var; o da eğlencenin de yeri ve zamanı olduğu.

%50 Kedisin!

%50 Kedisin!

Verdiğin yanıtlara göre senin kedilik oranın yüzde 50. Ruhunun yarısı bir kedinin özelliklerini taşıyor. Bu özelliklerden birisi de keyfine düşkünlük. Tam bir keyif insanısın. Beş dakika daha fazla uyumak için telefonunun alarmıyla bile mücadele etmeyi göze alıyorsun. Senin için paradan puldan, şandan şöhretten daha mühim şeyler var. Mesela sevdiklerinle beraber yiyeceğin mutlu bir akşam yemeği, hoş bir sohbet veya neşeli bir yürüyüş. Keyfine düşkün olduğun için bazıları tembel olduğunu sanabilir ama bu yanlış bir düşünce. Keyif alacağın bir şey varsa Fizan'a bile üşenmez gidersin. :)

%33 Kedisin!

%33 Kedisin!

Verdiğin yanıtlara göre senin kedilik oranın yüzde 33. Fena bir oran değil. Bir kediyle ortak olan karakteristik özelliğin ise meraklı yapın. Diyelim ki merak ettiğin bir şey var. O bilginin senden kaçışı yok. Bir kedi atikliğinde gerekli araştırmaları yapıp o bilgiye sahip oluyorsun. Bazen bu merakın başına ufak dertler açsa da merakını giderdiğinde aldığın haz tüm bu küçük sorunları sana unutturabiliyor. Güncel kalmaya dünyaya yetişmeye özen gösteriyorsun. Bir olay olduğunda ilk sen araştırıyorsun. Hiçbir şeyden geri kalamıyorsun. Çünkü bilmek seni mutlu ediyor.

%17 Kedisin!

%17 Kedisin!

Verdiğin yanıtlara göre senin kedilik oranın yüzde 17. Kedilikle çok alakadar olduğunu söyleyemeyiz ama öyle bir özelliğin var ki bu da seni %17 kedi yapıyor. Bu özelliğin de sosyal birisi olman ve insan ilişkilerine önem vermen. Asla kendi kabuğuna çekilecek birisi değilsin. Senin için sosyalleşmek, karşındakilerle güzel ilişkiler kurmak hayatı güzel yapan şeylerden. Bir görevliye 'kolay gelsin' demek, size yol veren şoföre içten bir teşekkür etmek hatta teşekkür almak bile senin için çok önemli. Hayata karşı olumlu bakışın ve iyiliğe inanman senin bir kediyle ortak özelliğin :)

%0 Kedisin!

%0 Kedisin!

Verdiğin yanıtlara göre senin kedilik oranın yüzde 0. Yani hiç. Tabi bu testten kedilik oranının yüzde 0 olması senin bu neşeli varlıkları sevmediğin anlamına gelmiyor. Onları senden farklı oldukları için seviyorsun. Bir kedinin rahatına düşkün olmasına, sürekli uyumak istemesine, oyunculuğuna hayransın ama şartlar gereği onlar gibi olamıyorsun. Yüzde sıfır kedi olman seni hiç ama hiç üzmesin. Mühim olan insanlık :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1252
599
368
350
98
74
28
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hakan Ceylan

%99 Kedisin!

feyk

aslinda hepimiz %90 kediyiz (bkz. kedi insan dna benzerligi )

meaculpa

bayanlar daha çok kedi :D

Sigurd

%33 Kedisin! nee 100 olması lazımdı, bilmiyor bunlar işi :(