Görüş Bildir
Haberler
Yüzde Kaç İnsan Yüzde Kaç Uzaylısın?

etiket Yüzde Kaç İnsan Yüzde Kaç Uzaylısın?

Borgen
01.11.2016 - 15:05 Son Güncelleme: 19.01.2024 - 09:16

Acaba bir miktar uzalı olabilir misin? Sana arkadaşlarının 'Sen bu dünyadan değil gibisin' dediği oldu mu hiç? Ya da kendini bu gezegene ve tüm bu yaşananlara çok uzak hissettiğin? Etrafındakilere bir anda yabancılaştığın? O zaman testi çöz de öğrenelim bakalım, ne kadar insan ne kadar uzaylısın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce bize çeşitli ülke mitolojilerinde geçen bu efsanevi yaratıklardan hangisini daha çok sevdiğini söyler misin?

2. Peki fiziksel acıya karşı toleransın nasıldır?

3. Seni çevrendekilere "Duygusal bir insan mıdır?" diye sorsak ne cevap verirler?

4. Bize gerçekleri söyle lütfen. Ne sıklıkta ağlarsın?

5. Zaman zaman bulunduğun ortamdan tamamen soyutlanıp kısa bir süreliğine orada olmadığını hissettiğin oldu mu peki hiç?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İyi düşün! Bu şekil sana neyi çağrıştırıyor?

6. İyi düşün! Bu şekil sana neyi çağrıştırıyor?

7. Bir süre bakınca seni en çok rahatsız eden bunlardan hangisi?

8. Son soruya geldik. Kafanı gökyüzüne kaldırdığında hissettiğin duyguyu en iyi anlatan görsel bunlardan hangisi?

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

%100 Uzaylısın!

%100 Uzaylısın!

Tamamen uzaylısın. Açık konuşmak gerekirse senden biraz ürktük! Sen başka bir gezegene aitsin ve bildiğimiz yaşam formlarından oldukça farklısın. Gizli bir görevle aramıza sızmış ve bizi araştırıyor da olabilirsin, farkında olmadan bu gezegene düşmüş de! Ne olursa olsun sen farklısın, hem de oldukça farklı. Senin ait olduğun yer buradan çook çok uzaklarda. Sen insan suretinde bir uzaylısın.

%75 uzaylı %25 insansın!

%75 uzaylı %25 insansın!

Büyük ölçüde uzaylısın. Aramıza karışmış olabilirsin ama buraya ait olmadığın bir şekilde anlaşılıyor. Başka bir gezegenden izler taşıyorsun. Buradaki hayata ve insanlara oldukça uzaksın. Ne kadar o hayatın ve insanların içinde görünsen de! Buraya uyum sağlamakta zorlanıyorsun ama o %25'lik kısım sana yardımcı oluyor. Senin evin çok uzaklarda. Burada sadece bir misafirsin.

%60 uzaylı %40 insansın!

%60 uzaylı %40 insansın!
www.geek.com

Sana tam olarak uzaylı diyemesek de büyük kısmın başka bir yere ait. Hem de buradan çok uzak bir yere. Zaman zaman gösterdiğin uyum sorunları ve yabancılaşma hissin de tam olarak bundan. İnsan yanın ile buradaki yaşama ayak uyduruyor gibi olsan da buraya ait olmadığını hissettiren auran seni ele veriyor. Sen buradan çok uzaktaki o yere aitsin!

%50 uzaylı %50 insansın!

%50 uzaylı %50 insansın!

Senin hakkında karar varmak oldukça zor. Sen her iki tarafın da izlerini taşıyorsun. Hem de oldukça başarılı bir şekilde. Sana ne insan ne de uzaylı diyemiyoruz çünkü hem buraya çok iyi adapte olmuşsun hem de başka bir hayata ait gibisin. Seni çözmek oldukça zor. Buraya çok iyi uyum sağlamış bir uzaylı mı yoksa uzaylılarla çok iyi anlaşabilecek bir insan mısın anlaması oldukça güç. Sen ideal dengeyi bulmuş ve her iki tarafta da hayatta kalabilecek bir yarı insan-yarı uzaylısın!

%25 uzaylı %75 insansın!

%25 uzaylı %75 insansın!

Sana uzaylı diyemesek de bir yanın çok uzaklardan izler taşıyor. Büyük oradan insansın ama bir parçan da evrenin bize uzak köşelerinin izlerini taşıyor. Oldukça iyi kamufle olmuş da olabilirsin tabii ama sende ilk gördüğümüz insan tarafının daha önde olduğu. Bizi oldukça başarılı bir şekilde kandırıyor da olabilirsin ama mükemmel bir uyum kabiliyetin var. Uzaydan gelen o ufak parçan seni diğerlerinden farklı ve özel kılmaya yetiyor. Sen bir insansın ama derinlerde bir yerlerde çok iyi sakladığın buradan çok uzaklara ait bir parçan da var.

%100 insansın!

%100 insansın!

Senin uzayla da uzaylılıkla da hiç mi hiç alakan yok. Sen tamamen insansın. Bu gezegene ve bu hayata aitsin. Zaten seni tanıyan da bunu rahatlıkla fark eder. Gizlin saklın olmadığı gibi her şeyinle bu gezegene ait olduğunu da belli ediyorsun. Eğer mükemmel bir şekilde kendini gizleyip insan üstü bir uyum kabiliyeti ile aramıza sızmış oldukça ileri zeka sahibi bir varlık değilsen kesinlikle insansın. Eğer seni gözden kaçırdıysak da yapacak bir şey yok o da senin becerin. Lakin bizim gördüğümüz buraya ait ne varsa hepsinde bir parça taşıyan bir dünyalı!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2924
1595
833
550
453
347
289
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
rehamurathanogl

%100 uzaylıyım burdan hangi galaxy deysem beni almalarını ricaa ediyorum

irem güneş

Tamamen uzaylısın. Açık konuşmak gerekirse senden biraz ürktük! Sen başka bir gezegene aitsin ve bildiğimiz yaşam formlarından oldukça farklısın. Gizli bir g... Devamını Gör

Baran Kandemir

%100 Uzaylısın! %100 Uzaylısın! Tamamen uzaylısın. Açık konuşmak gerekirse senden biraz ürktük! Sen başka bir gezegene aitsin ve bildiğimiz yaşam formların... Devamını Gör