Görüş Bildir
Haberler
Yüzde Kaç Avrupalısın?

etiket Yüzde Kaç Avrupalısın?

3-5-7-10? Ama tam olarak kaç? Evet bu testimizde de yüzde kaç Avrupalı olduğunu söylüyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak tatil diyince aklına ne geliyor?

2. Televizyonda en çok hangi programları izliyorsun?

3. Sence ruhun hangi döneme ait?

4. Etini nasıl pişmiş seversin?

5. İmkanın olsa şu an hangisine sahip olmak isterdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sevgilinle yemeğe çıktın. Hangisini sipariş edersin?

7. Son olarak...

7. Son olarak...

%5!

%5!

Sen %5 Avrupalısın. Pek o taraflardan değilsin. Daha çok doğu kültürüyle harmanlanmış, ikili ilişkilere önem veren, ancak biraz profesyonellikten uzak birisin. Verdiğin kararlarda aklından çok kalbinin sesini dinliyorsun. Duygusallık senin için çok daha ön planda. İnsanlara çabuk güvenip onlarla kolay sıkı fıkı oluyorsun. Bunların yanında içten ve samimisin. Olduğun gibi görünen, göründüğünden farklı olmayan, insanların da çok sevdiği ve birlikte vakit geçirmekten keyif aldığı birisin.

%27!

%27!

Sen %27 Avrupalısın. Zaman zaman Avrupalı gibi düşünen fakat öz benliğinden de ödün vermeyen birisin. Ne de olsa huylu huyundan vazgeçmez. Kültürüne, örfüne, adetine oldukça bağlısın ve durumun böyle olmasından da oldukça mutlusun. Gayet eğlenceli bir hayatın olduğunu söyleyebiliriz. Aynı zamanda da tam bir aile insanısın.

%42!

%42!

Sen %42 Avrupalısın. Biraz arada kalmışsın diyebiliriz. Açık fikirli olsan da örfün, adetin biraz daha ağır basıyor. Yani aslında Avrupalı gibi düşünüp kendin gibi yaşıyorsun. Bu da baktığın zaman çok güzel bir özellik. Çünkü insanın olmadığı biriymiş gibi davranmasından daha kötü bir şey yok.

%68!

%68!

Sen %68 Avrupalısın. Avrupalı gibi düşünmeye Avrupalı gibi hareket etmeye başlamışsın ama sınırlarını da iyi biliyorsun. Kendinden ödün vermeden hayatına devam ediyorsun. Kendini iyi bilen ve tanıyan birisin. Ayrıca her ortama da ayak uydurabiliyorsun. Kesinlikle yeni tanıştığın insanlarla ve kültürlerle kaynaşmakta problem yaşamıyorsun.

%81!

%81!

Sen %81 Avrupalısın. Yani neredeyse annen seni Avrupa'da doğurmuş da oradan buraya göç etmişsiniz ve buranın kültürünü sonradan öğrenmiş gibisin. Kararlarını alırken mantığın her zaman ön planda ama bazen nadir de olsa işin içine duygusallığını da katmaktan geri kalıyorsun. İyidir iyidir. Ne o öyle samimiyetin tamamen kaybedildiği, herkesin kendi kafasına göre takıldığı hayat. Bizlik değil. Senlik de değil zaten. Sınırını iyi koymuşsun tebrikler.

%100!

%100!

Sen %100 Avrupalısın. Buralarda yapamıyorsun. Sana biraz farklı ve garip geliyor. İmkanın olsa gideceksin ve geri dönmeyeceksin. Yerleşeceksin oralara. Senin için en önemli şey senin hayatın. Kimsenin ona karışmasına, müdahil olmasına izin vermiyorsun. Doğru ya da yanlış kararlarını hep kendi başına veriyorsun. Düşe kalka bu hayatta ayakta durmayı öğrenebilmek büyük meziyet. İşte sende de bu meziyetten fazlasıyla var.

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
888
722
264
152
123
74
67
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?