Görüş Bildir
Haberler
Yüz Yogası Nedir? Yüz Yogası Yaparken Kullanılması Gereken Başlıca Ürünler

etiket Yüz Yogası Nedir? Yüz Yogası Yaparken Kullanılması Gereken Başlıca Ürünler

Nurseda GerekBaşak Nur Süner
15.10.2021 - 18:18 Son Güncelleme: 22.06.2023 - 14:25

Yaş almaya bağlı olarak hormonlar yavaşlar ve cilt yer çekimine meydan okuyamaz hale gelir. Dilerseniz güzellik salonlarında acılı müdahaleler ile bu durumun önüne geçebilir ve cildinizi gençleştirebilirsiniz. Fakat bu işlemlerin cep yakan fiyatlarını ve bir hayli acılı işlemler olduğunu unutmayın! 'Peki ne yapabiliriz?' diyecek olursanız, yüz yogası ile tanışma vaktinizin geldiğini söylemek isteriz. Beden ve zihin gibi bazen cilt de yavaşlamak ve rahatlamak ister. Siz de son yılların en popüler uygulamaları arasında yer alan yüz yogası ile hem cildinizi rahatlatabilir hem de zamana meydan okuyabilirsiniz! Gelin evde acısız ve uygun fiyatlı bir şekilde cildinizi nasıl gençleştirebileceğinizi birlikte inceleyelim. Yüz yogası yaparken kullanabileceğiniz destekleyici ürünler için buyurun içeriğimize! Jojoba Yağı, Retinol Gece Serumu, Yaşlanma Karşıtı Serum, nemlendirici...

'Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.”

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Jojoba Yağı

1. Jojoba Yağı

Yüz yogası ile cildinizdeki kırışıklıklardan kurtulabilir, aynı zamanda yenilenmiş bir cilde sahip olabilirsiniz. Daha etkili ve hızlı sonuçlar için rutininize jojoba yağını ekleyebileceğinizi unutmayın! 

Jojoba yağını yüzüm için kullanıyorum. 15 gün oldu yüzüme inanılmaz iyi geldi. Nem kazandı, rengi eşitlendi, parlaklık verdi çok memnun kaldım düşünenler için bilgilendirmek istedim. 🙏

2. Skualen Yağı

2. Skualen Yağı

Yüz yogası ile yer çekimine meydan okumak ve cildinizi neme doyurmak için Skualen yağından yardım alabilirsiniz. 

Gece sürdüm sabah yumuşacık bir ciltle uyandım. Elime çok az döktüm buna rağmen hem saçıma hem yüzüme sürebildim.

3. Kayısı Çekirdeği Yağı

3. Kayısı Çekirdeği Yağı

Hassas ciltliler buraya! Kayısı Çekirdeği Yağı ile yüz yogasını çok daha keyifli bir hale getirebilirsiniz. 

Ciltteki minik kırışıklıklara iyi geldiğini nemlendirdiğini okudum. Gerçekten de gözlemledim. Kremleri sürüyorum cildim nemleniyor ama etkisi gün boyu sürmüyorum. Bunu sürdüğümde elastikiyeti bile değişiyor.

4. Niacinamide Serum

4. Niacinamide Serum

Bilindiği üzere Niacinamid serum, yaşlanma belirtilerini azaltıyor ve ince çizgi görünümünü en aza indiriyor. Yüz yogası yaparken bu serumu kullanmanız halinde, çok daha hızlı sonuçlar alacağınıza emin olabilirsiniz. 

Niacinamide serumunu kullanıp memnun kalmıştım, yeni versiyonu çıkınca şans vermek istedim.

Benzer ürünlere buradan ulaşabilirsiniz.

5. Tatlı Badem Yağı

5. Tatlı Badem Yağı

Kuru cildi çekiştirmek ve germek ne yazık ki sağlıklı bir durum değil. Bu nedenle kuru cilt tipine sahip kişilerdenseniz, yüz yogası öncesi mutlaka Tatlı Badem Yağı kullanmanız ve uygulama aşamasında tercih etmeniz gerekiyor. 

Beklentinizi karşılar. 👍

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kuşburnu Çekirdeği Yağı

6. Kuşburnu Çekirdeği Yağı

Karma ve yağlı ciltler için ideal bir yağ olan Kuşburnu Çekirdeği Yağı, yüksek oradan kolajen içerir. Yüz yogası için uygun bir yağ bulmakta zorlanıyorsanız, Kuşburnu Çekirdeği Yağına şans verebilirsiniz. 

Benzer ürünlere buradan ulaşabilirsiniz.

7. Nivea Sarkma Karşıtı Yağ İksiri

7. Nivea Sarkma Karşıtı Yağ İksiri

Nivea Sarkma Karşıtı Yağ İksiri, düzenli kullanılması halinde yaşlanma belirtililerini en aza indiriyor. Kullananlardan tam not alan bu ürün aynı zamanda, lifting etkisi ile cildin hızla yukarı kalkmasını sağlıyor. Yüz yogası için bu ürünü deneyebilirsiniz. 

Çok severek kullanıyorum.

8. Üzüm Çekirdeği Yağı

8. Üzüm Çekirdeği Yağı

Yüz yogası yaparken kullanacağınız ürünün mutlaka nem kapasitesinin yüksek olması gerekiyor. Üzüm Çekirdeği Yağı, içeriğindeki yüksek nem kapasitesi ve antioksidan özelliği ile yüz yogası yapanların sıkça tercih ettiği ürünler arasında yer alıyor. 

Cildimi çok güzel yumuşattı. Çok hafif bir yağ o yüzden ciltte kolay emiyor.

9. Retinol Gece Serumu

9. Retinol Gece Serumu

Derin kırışıklıklara mı sahipsiniz? Üzülmeyin, iyi bir retinol içerikli ürün ve yüz yogasıyla cildinizi kısa sürede toparlayabilirsiniz. 

Gerçekten etkili bir ürün pahalı diğer bütün markaları kullanmış biri olarak tavsiye ederim.

Retinol içerikli ürünlere buradan ulaşabilirsiniz.

10. Hint Yağı

10. Hint Yağı

Yüz yogası genellikle sabah ve akşam yapılması önerilen bir uygulamadır. Rahat, gevşemiş ve dikkatli bir şekilde yapılması gereken bu uygulama sırasında hint yağını tercih edebilirsiniz.  

Benzer ürünlere buradan ulaşabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Aydınlatıcı Serum

11. Aydınlatıcı Serum

Yüz yogası yaparken dikkat etmeniz gereken bir başka husus da cildinizin ihtiyacı olan ürünleri kullanmanız. Bu aşamada aydınlatıcı bir ürüne ihtiyacınız varsa, bu ürününü kullanmayı deneyebilirsiniz.

12. CeraVe Nemlendirici Krem

12. CeraVe Nemlendirici Krem

Dilerseniz yüz yogası yaparken nemlendirici kullanmayı da deneyebilirsiniz. 

Çok güzel nemlendiriyor. Su bazlı, yağlı hissi bırakmıyor ve kocaman bir krem bayıldım!

13. Avokado Yağı

13. Avokado Yağı

Avokado yağını hem yüz yogası hem de masaj yaparken kullanabilirsiniz. 

Roller jade ile her sabah düzenli kullanıyorum. Cildimi ışıl ışıl yaptı ve besledi.

14. Doa Kozmetik - Nemlendirici Krem

14. Doa Kozmetik - Nemlendirici Krem

İyi bir nemlendirici krem kullanarak yüz kaslarınızı düzenli bir şekilde çalıştırmanız halinde çok daha genç görüneceğinize emin olabilirsiniz!

Benzer uygun fiyatlı nemlendirici ürünlere buradan ulaşabilirsiniz.

15. Yaşlanma Karşıtı Serum

15. Yaşlanma Karşıtı Serum

Zamanla cilt bariyerinin altında yer alan kaslar gevşer ve kolajen miktarı azalır. Bu nedenle yüz yogası yaparken Yaşlanma Karşıtı Serumlar gibi destekleyici ürünler kullanmayı seçenekleriniz arasına ekleyebilirsiniz. 

Yüzümü temizledikten sonra sadece geceleri uyguluyorum.1 hafta oldu yüzüm daha canlı görünüyor. Şişe çok küçük ama deneme amaçlı alınabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Fındık Yağı

16. Fındık Yağı

Cilt üzerinde sıkılaştırıcı etkiye sahip olduğu bilinen fındık yağı, yüz yogası yapanların gönül rahatlığıyla tercih edebileceği ürünler arasında yer alıyor. 

Sıkıntısız geldi miss gibi gerçekten çok beğendim.

17. The Body Shop - Shea Yağı

17. The Body Shop - Shea Yağı

Yüz yogası yaparken cildinizi beslemek ve yumuşatmak istemez misiniz? The Body Shop Shea Yağı, kuru ve hassas cilde sahip olanların severek kullanacağı etkili ürünlerden.

18. Loreal Paris Yaş Uzmanı

18. Loreal Paris Yaş Uzmanı

Bildiğiniz, güvendiğiniz ürünlerle yola devam etmek istersenizLoreal Paris Yaş Uzmanı ürününe şans verebilirsiniz. 

Ürünü yaklaşık bir senedir kullanıyorum ve işe yarıyor. Düzenli olarak kullanınca yüzdeki yorgunluk kalmıyor, daha taze ve dinlenmiş görünüyorsunuz. 👍🏻

19. Mizon Salyangoz Özlü Nemlendirici

19. Mizon Salyangoz Özlü Nemlendirici

Salyangoz özlü kremler yaşlanmaya karşı etkileri ile çok seviliyor. Haftada 3 ila 4 gün yapılması önerilen yüz yogasını yaparken salyangoz özlü bir kremden yardım almak isterseniz Mizon Salyangoz Özlü Nemlendirici ürününü deneyebilirsiniz. 

Cildimi hiç yağlandırmayan, parlatmayan bir yapısı var. C vitamini serumu sonrası kullanıyorum, memnunum.

20. Sarı Kantaron Yağı

20. Sarı Kantaron Yağı

Sarı kantaron yağı, hücreleri yeniler ve onarır. Kısa sürede hızlı sonuçlar için sarı kantaron yağına şans verebilirsiniz.  

Çok güzel yumuşacık yapıyor. Hemen emiyor ve yağlı his bırakmıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

21. Hyalüronik Asit Serum

21. Hyalüronik Asit Serum

Hyalüronik Asit Serum, tercih edebileceğiniz destekleyici ürünler arasında yer alıyor. Unutmayın, yüz yogası disiplin ister! Uzun vadede zamanı durdurduğunuzu fark edeceksiniz biden söylemesi! 

Gerçekten nemlendirmesi mükemmel! Ben, kuru ve hassas cilde sahibim kaşıntıma ve kuruluğuma çözüm bulamadım hiç. Fakat bu serum çok iyi geldi. Kuru ve hassas bir cilde sahipseniz, bu ürüne şans verebilirsiniz.

Bizi, onedio.vitrin Instagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın