Görüş Bildir
Haberler
Yüz ve Fiziksel Analiz Testine Göre Senin Karakterini Söylüyoruz!

etiket Yüz ve Fiziksel Analiz Testine Göre Senin Karakterini Söylüyoruz!

Yüz hatlarımız ve vücut detaylarımız, bizi biz yaparak sadece kimliğimizi oluşturmuyor; bazı kültürlerdeki inanışlara göre aynı zamanda karakterimizi  ve kaderimizi belirliyor! Atalarımız bizlere sadece kaşımızı gözümüzü belirleyen genleri değil, hatıralarını ve karakter özelliklerini de aktarıyorlar!

Yüz hatlarımız alakasız insanlarınkine benzerken, tüm detayların birleşimi bizleri eşsiz insanlar haline getiriyor elbette; fakat insan insana benzer, karakterleri ve kaderleri de öyle!

Test başlayın ve karakterinizle kaderinizi görün!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce dudaklarından başlayalım: Dudaklarının uçları, gülümsemediğin zaman, yukarı doğru mu bakıyor, yoksa aşağı doğru mu?

2. Elbette ki ağzının boyutları da önemli! Gülümsediğinde 32 dişini de gösteren genişlikte mi, yoksa minik mi?

3. Ve yüzümüzün en önemli yeri: Burun! Büyüklüğünden bağımsız olarak, burnunun ucu yukarı mı bakıyor, aşağı mı?

4. Peki, kemik yapısından bağımsız olarak, burnunun ucunun şekli nasıl?

5. Peki gözlük kullanıyor musun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Çene kemiğin geniş mi, dar mı?

7. O güzel beyninin siperi, alnın ne alemde peki? Dar mı, geniş mi?

8. Gözlerini kapattığında, göz kapakların hilal şeklinde mi görünüyor, yoksa düz bir çizgi şeklinde mi?

9. Alt kirpik çizgin, hilal şeklinde yuvarlak mı, yoksa düz mü?

10. Peki suratında hiç ben var mı? Varsa kaç tane?

10. Peki suratında hiç ben var mı? Varsa kaç tane?
İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Ellerine bakmadan olmaz! Hangi tarif senin ellerine uyuyor?

11. Ellerine bakmadan olmaz! Hangi tarif senin ellerine uyuyor?

12. Boyunu da öğrenmemiz lazım!

12. Boyunu da öğrenmemiz lazım!
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Ormanda bir kaplan gibi; kendi hayatının lideri, kendi keyfinin kahyasısın!

Karmaşık işlerden hoşlanmıyorsun, netlikten ve gerçekçilikten yana bir tavrın var. Toplumun kurallarına uygun yaşamayı tercih etsen de kimseye eyvallahın yok; haksızlığa ve özel alanına girilmesine kesinlikle göz yummayacak bir karakterdesin. Kafana koyduğun şeyi yapabilecek güçte ve dayanıklılıktasın; kafana olmayacak şeyler koymayacak kadar da zekisin. Fakat bazen fazla inatçı ve sabit fikirli olmak seni sosyal ilişkilerde zorlayabilir. Biraz daha esnek ve tatlı dilli olmayı denemelisin! Sağlığın oldukça iyi görünüyor; uzun ve keyifli bir hayat seni bekliyor! Bu keyfi sevdiklerinle de paylaşabilmek için, azıcık daha yumuşak olmalısın!

Kedi gibi şirin ve yumuşaksın, fakat çok yırtıcı pençelerin var!

Herkes seni çok tatlı biliyor. İnsanların senin ne kadar güçlü ve yırtıcı olabileceğini anlayabilmeleri için, bir haksızlık karşısında vereceğin tepkileri görmeleri gerekir! Olabildiğince uyumlu ve anlayışlı birisin, fakat iyi niyetinin suistimal edildiğini anladığın an öyle bir ceza kesersin ki, herkes şaşırır! İnsanlarla ilişkilerin iyi, hayattan zevk almayı seviyorsun. Detayları asla gözden kaçırmıyorsun. Fakat bazen aşırı tepkiler verebilip, dramatik davrannmaya meyillisin. Başarıya ve mutluluğa ulaşmak istiyorsan, şirinliğin ve sertliğin arasında bir denge kurmalısın! Spor ise senin ruhunun ve bedeninin bir ihtiyacı adeta! Ani parlamalardan kaçınmak için, stresini sporla atmalısın!

Kaldı mı senin gibiler?! Çok nadir bulunan bir insansın!

Uyumlu ve kibarsın; sert hareketlerle ve öfkeyle kendini kanıtlama gibi dürtülerin yok. İnsanları kırmaktan nefret ediyorsun. Adeta eski zamanlardan çıkıp gelmiş, fazlasıyla temiz ve iyi kalpli birisin. Fakat bazen kendini savunmak ve kimsenin etkisi altında kalmamak için sert davranmak gerekebilir, biliyorsun. Taviz vermemeyi öğrenmelisin. Fazlaca duygusal bir insan da olduğun için, çok fazla üzülmek senin ruhuna ve sağlığına zarar verecektir. O yüzden, kendini daha çok önemsemeyi öğrenmelisin!

Sağlam kafa, sağlam vücut ile gerçek bir lidersin!

Atalarından sana sadece kaş göz rengini belirleyen genler değil; liderlik özelliği de miras kalmış! Bedenin ve ruhun birbiriyle uyumlu çalışıyor ve bu da yaptığın pek çok işin altından kalkabilecek potansiyeli sağlıyor. Takım çalışmalarına oldukça yatkınsın ve yardımsever bir lidersin. Fakat bazen fazla rekabetçi biri olabilirsin; bu da sosyal ilişkilerinde sorunlar yaratabilir. Sonuçta seni kıskananlar da çok fazla! Bu yüzden güçlü karakterini her zaman öne sürmemeyi öğrenmelisin!

Zarafet ve gücün aynı vücutta birleşimisin!

Kibar ve iyi kalplisin, oldukça uyumlu biri olduğun da söylenebilir. Yardımsever yapınla çevrende çok seviliyorsun. Aynı zamanda da çok güçlü birisin ve gereken durumlarda elini taşın altına koymaktan korkmuyorsun. Her karakter özelliğin birbiriyle o kadar dengeli ki; ne güç sarhoşluğuna kapılıp zorbalaşman, ne de sesini çıkaramayıp hakkını yedirmen mümkün değil. Bu güzel dengeni koruduğun sürece oldukça güzel bir hayatın olacak.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4369
1374
511
441
179
149
140
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hasan Yılmaz

Kaldı mı senin gibiler?! Çok nadir bulunan bir insansın! Uyumlu ve kibarsın; sert hareketlerle ve öfkeyle kendini kanıtlama gibi dürtülerin yok. İnsanları... Devamını Gör

kalp-atisi

kaldımı senin gibisi??!😉😊

Nergiz Güner

Kaldı mı senin gibiler ? ! Çok nadir bulunan bir insansın