Görüş Bildir
Haberler
YouTuber Olsan Hangi Kanalı Açardın?

YouTuber Olsan Hangi Kanalı Açardın?

Bakalım sana ne çıkacak?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini öğrenelim...

2. İlgi alanlarını öğrenelim...

3. Sence evlilik cinsel yaşamı bitiriyor mu?

4. Pandemi izin verirse bu yaz nereye tatile gitmek istersin?

5. Hangi uygulamaları para ile satın alırsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hangi mevsimin insanısın?

7. Nasıl bir çalışma stiline sahipsin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Makyaj kanalı!

Makyaj kanalı!

Eğer bir YouTuber olsaydın kesinlikle makyaj kanalı açardın! Aslında hala çok geç değil! Eğer sana yol gösterecek birine ihtiyacın varsa beni iyi dinle! Hemen tüm makyaj malzemelerini al ve doğruca telefonunun önüne geç! İlk birkaç video sonrası nasıl takipçi kazanacağına inanamayacaksın!

Oyun kanalı!

Oyun kanalı!

Eğer bir YouTuber olsaydın kesinlikle oyun kanalı açardın! Düşünsene yapmaktan en zevk aldığın şey senin mesleğin haline gelmiş! Her yeni çıkan oyunu oynar ve takipçilerinle paylaşırdın! Hala ne duruyorsun? Hadisene!

Yemek kanalı!

Yemek kanalı!

Eğer bir YouTuber olsaydın yemek kanalı açardın! Yemek kanalları oldukça masrafsızdır. Zaten evde her gün yemek pişmiyor mu? Kameranı yukarıya koy ve başla yemeğini yapmaya! Lezzetli tariflerin dilden dile dolaşsın...

Belgesel kanalı!

Belgesel kanalı!

Eğer bir YouTuber olsaydın belgesel kanalı açardın! Dünyada geniş kitlelere yayılacak o kadar fazla olay var ki neden sen bu konuda bir öncülük yapmıyorsun? Öyle bir kanal açardın ki Barış Özcan'ı bile unutturabilirdin. Birkaç deneme yapmaya ne dersin?

Vlog kanalı!

Vlog kanalı!

Eğer bir YouTuber olsaydın vlog kanalı açardın! Sen içi dışı bir ve anlık yaşayan birisin. Yaşamın öylesine hareketli ki her an ne olacağı merak konusu! En iyisi sen al eline kameranı ve gün içinde neler yaptığını çek! Ortaya ne hikayeler çıkacak anlatamam...

Seyahat kanalı!

Seyahat kanalı!

Eğer bir YouTuber olsaydın seyahat kanalı açardın! Sen gezmesini tozmasını pek seven birisin. Zaten eve kapanıp ne yapacaksın ki? Peki, gezdiğin yerleri neden insanlarla paylaşmıyorsun? Seyahat çantana kameranı eklemeyi unutma!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
171
70
62
41
29
18
18
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
İdil

Makyaj kanalımı ya ciddi misn öğk

Doğu Demirci

şimdi barış abinin de hakkını yeme sayın @onedio

Robert

Makyaj kanalı!