Görüş Bildir
Haberler
YouTube Yenilenen Tasarımı ile Çok Yakında

YouTube Yenilenen Tasarımı ile Çok Yakında

VUUB | Sosyal Medya
21.02.2014 - 03:51 Son Güncelleme: 21.02.2014 - 10:18

Popüler video paylaşım sitesi YouTube, kullanıcıları için bir dizi yenilik ve geliştirme ile yakında karşımıza olacak.

Hali hazırda YouTube içerisinde Playlist kullanmak veya bir video’yu playlist’e eklemek kısa da olsa bir zaman almakta. Yenilenen YouTube ile çok daha pratik bir şekilde istediğimiz videoları Playlist’imize ekleyebilecek ve dilediğimiz anda dinleyebilecek / izleyebileceğiz.

YouTube’un mobil uygulaması, kişisel olarak benim için web sitesinden çok daha başarılı. YouTube ekibi de bu durumun farkına vararak ve geri bildirimleri dikkate alarak yenilenen YouTube üzerinde çeşitli arayüz güncellemeleri yapmaktalar. Buna göre ekrana ortalanmış bir tasarım ile yakın bir zaman içerisinde karşımızda olacak olan YouTube, mobil uygulaması ile web sitesi arasındaki benzerlikleri de arttıracak. Bu sayede sunulan video öne çıkartılarak sayfa içerisinde diğer ögeler geri planda yer alacak.

Yenilenen tasarım ile birlikte YouTube logosunun hemen yanında kategorileri simgeleyen bir ikon yer alacak ve bu kolay erişim aracı ile site içerisinde çok daha süratli şekilde gezinme şansı bulabileceğiz.

Yukarıda belirtmiş olduğum tüm YouTube kullanıcıları için geçerli olması biraz zaman alacak gibi görünse de, Google şu anda tüm hizmetleri için yeni arayüz tasarımlarını uygulamaya başladı. Az önce farkettiğim üzere Google Analytics arayüzü daha ferah ve modern hale getirilmiş durumda, sanıyorum ki yenilenen YouTube’u bir kaç gün içinde test edebiliyor olacağız.

Kaynak: http://www.vuub.net/21/02/2014/youtub...

YouTube Yenilenen Tasarımı ile Çok Yakında

YouTube Yenilenen Tasarımı ile Çok Yakında
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın