Görüş Bildir
Haberler
YouTube Red 28 Ekim'de Hizmete Giriyor

YouTube Red 28 Ekim'de Hizmete Giriyor

YouTube Red 28 Ekim'de Hizmete Giriyor

Hepimiz Spotify adlı online müzik dinleme uygulamasından haberdar olmuşuzdur. Spotify ile internetiniz üzerinden Spotify sunucularında bulununan tüm sanatçıların (ki neredeyse yerli yabancı tüm sanatçılar mevcut) eserlerini dinleyebiliyorsunuz. Hatta Premium üyelik alırsanız, hem müzik arasındaki reklamlardan kurtuluyor, hem de dinlediğiniz şarkıları offline olarak da telefonunuza indirebiliyorsunuz. Böylece her hangi bir internet bağlantısına gerek duymadan listenizi dinleyebiliyorsunuz. Şimde gelelim YouTube’un buna benzer olarak sunacağı hizmete.

YouTube, Red adlı ücretli üyelik servisini 28 Ekim’de hizmete sunacağını açıkladı. Peki nedir bu YouTube Red? Red, YouTube’un kullanıcılarına sunacağı Premium bir servis. Hizmet olarak, aynı Spotify’daki gibi hem çevrimdışı izleme, hem de reklamsız bir yayın sunuyor olması. YouTube Red’e üye olan kullanıcılar, hiç bir reklam izlemek zorunda kalmadan tüm videoları izleyebilecek ve çevrim dışı listelerini indirebilecek. Yine internet bağlantısının olmadığı yerlerde cihaza indirilen videoları izleyebilecekler.Bilgisayar, tablet ve mobilden tüm bu haklarını kullanabilecekler. Yani tek bir hesapla farklı cihazlardan erişim mümkün. Bu yenilikle birlikte sadece video değil, artık YouTube Red üzerinden müzik de dinlemek de mümkün olacak. YouTube Red üzerinden müzik dinlerken farklı uygulamalara da geçiş yapılabilecek.

YouTube Red’e üyelik ücreti aylık olarak yapılacak. Bu bedel 9,99 $ olarak belirlenmiş. Eğer ki Google Music üyesi iseniz, ekstra bir ücret ödemeden bu hizmetten faydalanabileceksiniz. 28 Ekim’de Amerikada sunulacak olan hizmet, 1 aylık deneme sürümü ile ücretsiz olarak verilecek. Yani, aylık 10 dolar gibi bir ücretle reklamsız ve yeni müzik uygulamasıyla YouTube Red hizmete girecek.

Kaynak: http://www.baskentsistem.com
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın