Görüş Bildir
Haberler
Yönetimden Bilic'e Tavır !

Yönetimden Bilic'e Tavır !

Mustafa Murat ARSLAN
22.04.2014 - 10:46 Son Güncelleme: 22.04.2014 - 10:58

Yönetimden Bilic'e Tavır !

Beşiktaş Yönetimi, Hırvat çalıştırıcıyı, sarı kartı olanları değiştirmediği gerekçesiyle eleştirdi. Bilic ise Sivas maçı için sorunları bulunmadığını ifade etti

Fenerbahçe karşısında berabere kalarak Şampiyonlar Ligi için çok önemli bir avantajı elinin tersiyle iten Beşiktaş’ta yönetimin büyük çoğunluğu, oyuncu değişikliği konusunda Bilic’e sitem etti.

Özellikle ikinci yarıda sarı kartları bulunan Motta ve Jones’un değiştirilmemesini yönetim risk olarak tanımladı. Bu maçın 11′e 11 oynanması halinde Beşiktaş’ın galip geleceğini düşünen yöneticiler yine de derbiden bir puan çıkarmanın kolay iş olmadığını kendi aralarında tartıştı.

Derbide görülen kartlar nedeniyle Sivasspor deplasmanına dört eksikle gidecek olan Beşiktaş’ta, Teknik Direktör Slaven Bilic, yönetimin yüreğine su serpti. Siyah – beyazlı teknik adam, derbi sonrası yöneticilerle yaptığı değerlendirmede, “Sivasspor maçında sağ bekte Serdar Kurtuluş’u, göbekte Necip ve Atiba, sol bekte ise Uğur Boral’ı oynatarak eksiklikleri kapatırız. Bu takımdaki her oyuncu başkasının yerini tamamıyla doldurabilecek kalitede isimler. Kimsenin endişesi olmasın. Ben futbolcularıma sonuna kadar güveniyorum. O deplasmandan üç puanla döneceğiz” diye konuştuğu ortaya çıktı.

MİLLİYET

Kaynak: http://www.spor1903.com/yonetimden-bi...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın