Görüş Bildir
Haberler
Yoldaki Pokémon Filminin Konusu Belli Oldu: 'Dedektif Pikachu'

Yoldaki Pokémon Filminin Konusu Belli Oldu: 'Dedektif Pikachu'

Ulaş
21.07.2016 - 18:30

Pokemon GO'nun başarısının ardından birçok Hollywood firması, Pokemon'un live action filmini çekmek için kolları sıvadı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Legendary Pictures geçtiğimiz günlerde Pokemon filmini yapmak istediğini belirtmişti. FRP Net'ten Kayra Küpçü'nün haberine göre; Legendary Pictures bu doğrultuda The Pokémon Company ile anlaşma sağlamış bulunuyor.

Nintendo firmasının alt kuruluşu olan The Pokémon Company, Legendary Pictures’ın filmi çekmesi için yeşil ışık yaktı. Filmin konusu da belli oldu: Dedektif Pikachu!

Dedektif Pikachu Nedir?

Çekilecek olan canlı Pokemon filmi, tahmin ettiğimiz gibi pokemon avlama, pokemon ustalarının turnuvalarındaki dövüşleri izleme gibi alışık olduğumuz yapıdan farklı olacak. Pokemon GO oyunu ile de uzaktan yakından alakası olmayan Dedektif Pikachu macerası beyazperdeye gelecek.

Dedektif Pikachu, ilk kez bu yılın başında karşımıza çıktı. Taşınabilir cihazlar için yayınlanmış Dedektif Pikachu oyununda, kafasında kahverengi şapkası ile olayları araştıran ve animeden farklı olarak insanlarla iletişim kurabilen bir Pikachu görüyoruz. Henüz Japonya dışında yayınlanmamış olan oyunda Pikachu, babası kaybolmuş olan Tim isimli bir çocukla birlikte olayları çözerek Tim’in babasını bulmaya çalışıyor. Bununla kalmıyor, kahve de içen Pikachu kadınlarla flört de ediyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Evet, kulağa oldukça garip geliyor fakat izleyeceğimiz ilk kanlı canlı Pokemon filmi böyle bir konu üzerine olacak. Başka bir açıklama gelmedi fakat filmin Universal tarafından piyasaya sürüleceğini ve çekimlerin ise 2017‘de başlayacağını biliyoruz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
152
23
13
10
10
5
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Salakça olacak belli

Quinn

hemen oradan bir rant.

Pasif Kullanıcı

Ulan her haltın filmini çekiyorlar 2017'de. The Witcher'ın sinema filmi de çıkacak. Ya arkadaşım nedir bu film yapma isteği.