Görüş Bildir
Haberler
Yolcudur Fernandes, Bağlasan Durmaz!

Yolcudur Fernandes, Bağlasan Durmaz!

Mustafa Murat ARSLAN
06.03.2014 - 08:58 Son Güncelleme: 06.03.2014 - 10:27

Yolcudur Fernandes, Bağlasan Durmaz!

Beşiktaş’ın oyuncularından Fernandes, taraftarın verdiği tepkilerden dolayı takımdan ayrılma kararı aldı.

Siyah beyazlı takımın taraftarları, dün akşam oynanan Beşiktaş İntegral Forex-Nizhny Novgorod EuroCup Son 16 turu ilk maçında karşılaşmayı izlemeye gelen Fernandes’e tepki göstermişti.

Portekizli oyuncu yakın çevresine ‘Artık Beşiktaş’ta kalmam söz konusu değil. Bir taraftar, bir oyuncusunu yuhalıyor, tepki gösteriyorsa onu artık takımda görmek istemiyor demektir. Bu şartlar altında bu formayı giymem mümkün değil. Ligde kalan maçlarda forma şansı verilirse çıkıp elimden geleni yaparım. Sezon sonu da sözleşmem biteceği için eşyalarımı toplar giderim.

Yöneticilerle yeni sözleşme konusunda şuana kadar ortak bir rakamda buluşamadık. Bana yaklaşımları da eskisi gibi değil. İstenmediğim yerde durmamın anlamı yok. Beşiktaş taraftarının bu yaptığını anlamak mümkün değil. Her oyuncunun kötü performans sergilediği dönemler olur. Bana sabretmek yerine gözden çıkarttılar. Yöneticilerinde yaklaşımı sıcak değil. Sadece başkan Orman’ın beni kazanmaya çalışması yeterli değil. Takım içinde futbolcu arkadaşlarımdan tepki almıyorum ama idari kadronun bana negatif yaklaşımını da anlayabilecek kadar akıllıyım’ dediği öğrenildi.

MARATON

Kaynak: http://www.spor1903.com/yolcudur-fern...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın