Görüş Bildir
Haberler
Yok Artık; 11 Yaşındaki Çocuğun Hamile Kaldığı Haberi...

Yok Artık; 11 Yaşındaki Çocuğun Hamile Kaldığı Haberi...

HABERİMİZ ŞÖYLE;

Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde karın ağrısı şikayeti ile hastaneye giden ve nüfus kaydında 11 yaşında görünen G. adlı kız çocuğunun, cinsel istismar sonucu hamile kaldığı ortaya çıktı. 37 haftalık hamile olan G., sezaryanla doğum yaparken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. HDP Milletvekili Sibel Yiğitalp, konu ile ilgili olarak Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı'nın cevaplaması istemiyle soru önergesi verdi.

KAYNAK: http://www.cnnturk.com/turkiye/11-yasindaki-cocuk-cinsel-istismar-sonucu-hamile-kaldi

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ne yazık ki bu habere şahit olduk;

Evet 11 yaşında bir kız çocuğuna cinsel istismar söz konusu. Haber aslında açık, ne yazık ki biz böyle bir habere şahit olduk, böyle iğrenç bir insanlık suçunu daha gördük, peki sormak istediğimiz hiç mi soru yok?

Bu Kirli, Bu Karanlık Ellerinizi, Bu Pak, Bu Aydınlık Çocukların Üzerinden Ne Zaman Çekeceksiniz?

Yahu bu kirli ellerinizi çekin artık çocukların üzerinden, yeterince ölüm, yeterince kan, yeterince vahşet yetmiyor mu? Yetmedi mi? Bu çocuklar bu iğrenç dünyadan ne zaman kurtulacaklar? Yetti artık. Bakın defalarca kez tekrarlandı; Bu insanların yontulması gerek. Bu insanları eğitmek gerek.

Bu İnsanların Sapkın Düşleri Bir Hastalık.

Bu bir hastalıktır, bu bir suçtur. Damacanaya, ayakkabıya, hayvanlara tecavüz ettiniz de yetmedi mi be? Gidin doktora. Söyleyin derdinizi, sizin nefislerinizin de, hislerinizin de, düşlerinizin de Allah belasını versin...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın