Görüş Bildir
Haberler
YKS
YKS Ek Yerleştirme Tercihleri Başladı mı? YKS Ek Yerleştirme Başvuruları Ne Zaman?

YKS Ek Yerleştirme Tercihleri Başladı mı? YKS Ek Yerleştirme Başvuruları Ne Zaman?

Gaye Sülün
20.09.2021 - 14:12

YKS ek yerleştirme tercihleri dönemi başladı.  ÖSYM'nin internet sitesinden yapılan duyuruya göre, Yükseköğretim programlarına ek yerleştirme işlemleri bugün başladı. 2021-2022 öğretim yılı için heyecanlı bekleyiş milyonlarca adayı etkiliyor. YKS Ek yerleştirme ne zaman bitiyor? YKS Ek yerleştirme başvurusu yapacak adayların nelere dikkat etmesi gerekiyor? Adayları ilgilendirecek ek yerleştirme ile ilgili işlemlerinin detaylarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Milyonlarca üniversitelinin kayıt heyecanı geçtiğimiz günlerde tamamladı. ÖSYM, boş kalan üniversite bölümleri için ek yerleştirme yapacak. İlk tercihlerde herhangi bir okulu kazanamayan üniversite adayları, YKS ek yerleştirme ile yeniden şansını deneyecek. İşte bugün itibariyle başlayan YKS ek yerleştirme ile ilgili son bilgiler...

YKS EK TERCİH BAŞVURULARI NE ZAMAN YAPILACAK?

ÖSYM'nin internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, adaylar, 2021-YKS Ek Yerleştirme tercihlerini, 20-23 Eylül 2021 tarihleri arasında T.C. Kimlik numaraları ve şifreleri ile ÖSYM'nin  https://ais.osym.gov.tr internet adresinden veya ÖSYM Aday İşlemleri Mobil Uygulaması'ndan yapabilecek.

Tercih işlemleri, 23 Eylül 2021'de saat 23.59'da sona erecek. Tercih yapacak adaylar için, başvuru tarihine dikkat ederek kılavuzu dikkatle incelemeleri, tercihlerini kılavuz bilgileri doğrultusunda yapmaları gerektiği belirtildi.

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün, YKS Ek Tercihlerle İlgili Şu Açıklamada Bulundu;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın