Görüş Bildir
Haberler
Yılmaz Vural'dan, Ergin Ataman'a Destek: "Dövmekle Bırakmam Gebertirim"

Yılmaz Vural'dan, Ergin Ataman'a Destek: "Dövmekle Bırakmam Gebertirim"

Enver K.
11.02.2015 - 15:50 Son Güncelleme: 11.02.2015 - 15:53

Galatasaray Liv Hospital'ın koçu Ergin Ataman'ın, takımın genç yıldızı Göktürk Ural'ı tokatlamasına çok ilginç bir destek geldi.

Galatasaray Liv Hospital'ın koçu Ergin Ataman'ın, takımın genç yıldızı Göktürk Ural'ı tokatlaması gündemdeki yerini koruyor. Ataman'ın iddiaları kabul edip, 'Tokat da atarım hakaret de ederim' açıklamasını yapmasının ardından spor camiası da ikiye ayrılmış durumda. Bir kısım, 'Bunlar olağan şeyler, hocalar aynı zamanda eğiticidir. Bu tip hareketler kabul edilebilir' derken, diğer kısım, 'Şiddet hiçbir şekilde kabul edilemez. Ergin Ataman hatalı' türünden ifadeler kullanıyor.

'Eline sağlık Ergin hocam' 

Tüm bu tartışmalar devam ederken, yeni bir tartışma yaratacak açıklama da spor dünyasının renkli ismi Yılmaz Vural'dan geldi. Geçtiğimiz yıllarda oyuncularına karşı zaman zaman sergilediği tavırlar tartışka konusu olan Yılmaz Vural, Ergin Ataman'a destek çıktı. NTVSPOR'da, Ergin Ataman'ın tavrını yorumlayan Vural, geçmişteki anılarını anlatarak, 'Adam gereksiz yere kırmızı kart görmüş, hala sahadan çıkmıyor. Dövmekle bırakmam, gebertirim! O kadar uyarıyoruz, takımın kaderi ile oynuyorlar. Yine olsa yine yaparsın' ifadesini kullandı. Yılmaz Vural, konuşmasının finalinde ise, 'Eline sağlık Ergin hocam. İyi yapmışsın' diyerek Ataman'a destek verdi.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/basketbol/tbl...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0