Görüş Bildir
Haberler
Yıllara Meydan Okuyan Güzelliği İle Başarılı Oyuncu Gianna Jun

Yıllara Meydan Okuyan Güzelliği İle Başarılı Oyuncu Gianna Jun

Güney Kore'nin başarılı oyuncularından Jun-Ji Hyun.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Korece adıyla Jun Ji-Hyun 30 ekim 1981 Güney Kore-Seoul  doğumlu.Yani 35 yaşında.Başarılı bir oyuncudur.2012 yılında evlenmiş ve 1 erkek çocuğa sahiptir.

1.

1.

İşte seneler önce Jun Ji-Hyun.1.72 cm boyu ve doğal güzelliği ile Güney Kore halkının gönlünü fetheden Ji-Hyun,rol aldığı filmler ve diziler ile oyunculuk yeteneğini kanıtlamıştır.Üstelik estetiğin çok yaygın olduğu Güney Kore'de tamamen doğal güzelliğe sahiptir.

2.

2.

En çok bilinen filmlerinden olan My Sassy Girl 2001 yapımı, (8.1 IMDb ) bir filmdir.Güney Kore sinemasının en başarılı filmlerinden olan bu film ,hollywood tarafından uyarlanmıştır.Aslı kadar  başarılı olamamıştır tabi ki.Bunların en önemli sebeplerinden biri uyarlama filminde ki karakterin , Jun Ji-Hyun'nun mükemmel oyunculuğu kadar iyi olmaması.

3.

3.

Bu güzel filmi daha da güzelleştiren replikleridir.Özellikle Jun Ji-Hyun'nun oynadığı karakterin adı üstüne 'hırçın' tavırları sizi ona hayran bırakıyor.

4.

My Sassy Girl'ü izlemeyenleri dövmüyoruz tabi ki !. Siz yine de izleseniz iyi olur bence.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5.

Nasıl da sevgilisini sahiplenen bir kız !

Yine başarılı 2004 yapımı bir  film olan 'Windstruck' 7.3 puan almıştır.Filmde yine hırçın ve kaçık bir karakteri oynayan Jun Ji-Hyun yine fazlasıyla övgü toplamıştır.Beraberinde 2006 yapımı, 7.3 puan alan başarılı bir film olan Daisy 'de başrol oyanmıştır.

6.

6.

Vampir Jun Ji-Hyun oldukça etkileyici değil mi ? Yıllar geçmesine rağmen güzelliğinden bir şey kaybetmiyor .O gerçekte de bir vampir. 2009 yapımı olan 'The Last Vampire' filminden bir kare.

7.

7.

2012 yılında bir iş adamıyla hayatını birleştirmiştir.Eşi çok şanslı çünkü Ji-Hyun  ile evli ?.Bu evlilikten 1 erkek çocuğuna sahip olan Jun Ji-Hyun hamilelikten sonra fit vücuduna hemencecik geri kavuşuyor.

8.

8.

Yıllar önce Jun Ji-Hyun fit vücudu ile ;

9.

9.

evet biraz fazla zayıf fakat Güney Kore standartları olsa gerek..

İçeriğin Devamı Aşağıda

10.

2016 yılında çekilen bire reklam filminde Ji-Hyun.35 yaşında ,1 çocuk doğurmuş bir kadına göre fiziğinin bu kadar güzel olması..

Elbette bunu spor yaparak elde ettiğini söylüyor Jun Ji-Hyun.Her gün 2  saatini spor yaparak geçiriyormuş.Darısı başımıza ne diyelim..

11.

11.

Jun Ji-Hyun filmlere nazaran dizilerde daha az boy göstermiştir.Lakin az dizide oynamasına rağmen ,o diziler reyting rekorları kırmaktan geri çekilmemiştir.2013 yapımı dizi olan 'My Love From The Star' o yılın en  popüler dizilerinden oldu.Eh tabi bir başrol Jun Ji-Hyun diğeri yine Güney Kore'nin başarılı oyuncularından Kim Soo-Hyun.

12.

12.

İzleyenler bilir bu sahnenin ne kadar komik olduğunu.Jun Ji-Hyun'nun mükemmel oyunculuğu sizi hem  güldürecek hemde ağlatacak  kadar güzel.Üstelik dizi boyunca ikonik hale gelen 'Oops ,Sorry' repliği de unutulmazlardan.

13.

13.

Şuanda hala devam eden reyting rekortmeni dizisi 'The  Legend of The Blue Sea' ise 2016 yılının en popüler dizilerinden olma yolunda.Uzun aradan sonra Ji-Hyun'u ekranlarda  görebildik.Dizi de bir deniz kızını canlandırıyor.Mimikleri ve kendine has çekciliği ile karakteri izlerken keyif alıyorsunuz.Diğer başrol oyuncusu da Güney Kore'nin başarılı oyuncularındna Lee Min-Ho.İkisinin kimyası o kadar uyuşuyor ki izleyenler buna bayılıyor.

14.

14.

Oldukça enteresan bir karakter öyle değil mi ? Jun Ji-Hyun her karakterin altından kolayca kalkabiliyor.Ayrıca Berlin Dosyası,  Assassination,Hırsızlar gibi başarılı filmlerde rol almıştır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

15.

15.

Tombiş yanaklar dışında pek birşey değişmemiş öyle değil mi ? 25 yaşında ki hali ve 35 yaşında ki hali..

16.

16.

Küçük Ji-Hyun .

17.

17.

Jun Ji-Hyun'nun rol adlığı filmleri ve dizileri izleyerek onun ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu anlamanızı sağlayacaktır.Ne duruyorsunuz öyleyse izleyin  !

18. Not ; Jun Ji-Hyun'nun unutulmaz "Cheon Song Yi" karakteri ;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın