Görüş Bildir
Haberler
Yıllar Önce Palu Ailesinin Evine Giden Kadın: 'Korku Evi Gibiydi, Koşarak Kaçtım, Hayatım Boyunca Unutamadım'

etiket Yıllar Önce Palu Ailesinin Evine Giden Kadın: 'Korku Evi Gibiydi, Koşarak Kaçtım, Hayatım Boyunca Unutamadım'

ozcanmine
08.01.2019 - 10:01 Son Güncelleme: 08.01.2019 - 15:42

Sabah kuşağının en ilginç programlarından biri olan ve garip olayları mercek altına almasıyla bilinen 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programında günlerdir akılları kurcalayan bir aileden bahsediliyor: Palu ailesi... 

Palu ailesinin damadı olan ve kendisini 'cinci hoca' olarak tanıtan Tuncer Ustael'e yıllar evvel bir yakının tavsiyesiyle gittiğini belirten bir kadın, canlı yayına bağlanarak evde garip sesler duyduğunu, çok korktuğunu ve o gün yaşadıklarını hala unutamadığını aktardı. 

Kayıp anne kızı arama çalışmalarında kemik bulundu 🎥

Kazı çalışmalarının gerçekleştirildiği bölgeden canlı yayına katılan Perihan Hanım, o gün yaşadıklarını aktardı.

Perihan Hanım, bir kayıp yaşadığını, bunun üzerine bir yakını tarafından önerilen ve kendisini 'Cinci Hoca' olarak tanıtan Tuncer Ustael'e gittiğini söyledi. 

Kocaeli'nin Tütünçiftlik Mahallesinde sarı bir apartmanın 3. katına gittiğini ve kapıyı da Tuncer Ustael'in açtığını söyledi.

Perihan Hanım, Tuncer Ustael'in oturduktan sonra da sıkıntısının ne olduğunu sorduğunu söyledi. Sıkıntısını anlatması üzerine Ustael'in yıldıznamesine ve suya baktığını anlatan kadın, evin garipliğinden bahsetti.

"Cinci hocanın" 10 dakika sonra başka bir odaya gidip geldiğini söyleyen Perihan Hanım, ardından kendisine "Şimdi gözlerini kapat benim 3 harflilerim gelecek. Ben dediğimde de gözlerini aç ama sakın korkma" dediğini söyledi.

İyice korkan Perihan Hanım, 'Hayır hocam, ben şimdi 3 harfli görmeye hazır değilim. Daha sonra inşallah' dediğini de yayın sırasında aktardı.

Evden koşarak kaçtığını söyleyen Perihan Hanım duyduğu sesleri tarif ederken "Korku evi gibiydi" dedi.

 'Sol tarafta bir antre vardı. Antrenin sonundaki bir odadan çok garip sesler geliyordu. Ama çok acayip sesler geliyordu. Böyle hem işkence ediliyormuş gibi hem böyle bağrışmalar... Korku evi gibiydi.'

"O günü hayatım boyunca asla unutamayacağım" diyen kadın kendisini yönlendiren kişiye de kızdığını aktardı.

Perihan Hanım programda evi gördüğünde anılarının yeniden canlandığını ifade etti ve ekledi: "Ayin desem ayin değil. Çözemediğim bağrışmalar vardı. Tuncer Hoca bir ara 'Susturun bunları' dedi"

Fakat Tuncer Ustael, diğer tüm iddialar gibi Perihan Hanım'ın bu iddialarını da yalandı ve onu daha önce hiç görmediğini söyledi.

Tuncer, o tarihlerde kapıcı olduğunu ve Perihan Hanım'ı ilk kez gördüğünü söyledi.

Hatta Perihan Hanım'ın kendisine iftira attığını ve hakkında suç duyurusunda bulunacağını da vurguladı.

Hatta Perihan Hanım'ın kendisine iftira attığını ve hakkında suç duyurusunda bulunacağını da vurguladı.

'Yalan söylüyorsun' dediği Perihan Hanım'a çıkışan Tuncer Ustael, 'Sen kendi kafanda büyütüyorsun ben sana inanmıyorum. Seni birileri yönlendiriyor' dedi ve o tarihlerde İstanbul'da olduğunu söyledi.

Müge Anlı ise "Sana müşteri olarak gelen 100 kişiyi de tanımadığını söylüyorsun" diyerek duruma müdahale etti.

Tüm bunlar konuşulurken ise 'Cezanızı çekeceksiniz' diyen Perihan Hanım'a Tuncer Ustael 'Ben mi çekerim siz mi bilemezsiniz' diyerek tehditkar tutumlarına devam etti.

Tuncer Ustael'in o dönem sakallı olduğunu vurgulayan Perihan Hanım "Gözlerimi kapasaydım bana da kim bilir ne yapacaktınız?" dedi.

Canlı bağlantının tamamı için; 👇

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
527
244
72
43
18
9
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Oğuzhan Öztürk

"Hayır hocam, ben şimdi 3 harfli görmeye hazır değilim. Daha sonra inşallah" buraya koptum :)

portside

Belki kadın 3 harfli denilince s.k anladı

El Anonimo

hayır benim anlamadığım konu programda birçok şüpheli bulunuyor müge anlı ne alaka aq ülkede polis mi kalmadı arkadaş bu ne rahatlıktır ya nasıl bir ülke old... Devamını Gör

spiritorbs

BU ülkede Müge Anlı ile Tatlı Sert rozetini gösteren gizli servis muamelesi görüyor. Açılmayan kapı yok . Ne POLİS i ? Ne MİT i ?

portside

Allahtan ülke müslüman. Yoksa arınma gecesi gibi olacak ülke. Bu bilinenler. Anadolu'da okadar çok çarpık ilişki var ki. Kapalı kapılar ardında Bunun gibi ki... Devamını Gör

portside

Aha Şu anda şaşmaz sanayinin oradaki özel hastahanedeyim. Kadınlar konuşup duruyor. Ablam diyor ki "Benim oğlan 4. kumasından olmaymış. Anlattıkça anlatıyor.... Devamını Gör