Görüş Bildir
Haberler
Yılın Testi: Bağlanabiliyor Musun, Bağlanamıyor Musun?

Yılın Testi: Bağlanabiliyor Musun, Bağlanamıyor Musun?

Vodafone
24.02.2016 - 12:56

Bazıları bağlanamaz. Öyledir onlar, daldan dala bir hayat yaşarlar. Bazıları da bağlanmadan yaşayamaz. Peki bunlardan hangisi sensin?

Testi çöz, hangisi olduğunu öğren!

1. Birisinden hoşlandığında aklından ilk geçen şey hangisi olurdu?

2. Sen hangisini tercih ederdin?

3. İki katı maaş için 10 yıl çalıştığın yerden ayrılır mısın?

4. Çok sevdiğin bir tişörtünün yırtıldığını görsen?

5. Hiç senin için özel birisinin bir eşyasını sakladığın oldu mu?

Sen bağlanabilenlerdensin!

Sen bağlanabilenlerdensin!

Sen arkadaşların için güvenilir ve ideal bir dostsun. Onları asla yarı yolda bırakmayan harika bir yoldaşsın. Sadakatiyle ön plana çıkmış arkadaşlarının ve ailenin parmakla gösterdiği “o” kişisin. Ama tarifeye gelince iş değişir. E, insana önce konuşma lazım olur, yaparsın sözleşmeyi tarifeyi sonra internet lazım olur. Vodafone Akıl Küpü tarifelerinin Akıllı Tarife Değişikliği özelliği ile ceza ödemeden tarife değişikliği için hemen tıkla ve Vodafone’a gel.

Sen bağlanamayanlardansın!

Sen bağlanamayanlardansın!

Sen çılgın ve yerinde duramayan birisin. Senin için “tam bir uslanmaz” desek hiç de yanlış olmaz. Verdiğin bir karar senin için bir kural değil. Bugün bugündür. Yarın senin için başka bir maceradır. Böyle birisinin de bir tarifede uzun bir süre kalması beklenemez. E, insana önce konuşma lazım olur, yaparsın sözleşmeyi tarifeyi sonra internet lazım olur.Vodafone Akıl Küpü tarifelerinin Akıllı Tarife Değişikliği özelliği ile ceza ödemeden tarife değişikliği için hemen tıkla ve Vodafone’a gel.

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Derya Çakır

Sen bağlanabilenlerdensin!

Ayna Efendi

Sen bağlanabilenlerdensin! yani ttnet değilim :D

GÖKSU NİSA ÜNAL

Sen bağlanabilenlerdensin! Sen arkadaşların için güvenilir ve ideal bir dostsun. Onları asla yarı yolda bırakmayan harika bir yoldaşsın. Sadakatiyle ön plan... Devamını Gör