Görüş Bildir
Haberler
Yıldız Meyvesi Diyet Listelerinin Yeni Gözdesi

Yıldız Meyvesi Diyet Listelerinin Yeni Gözdesi

Ayhan Yavuz
10.10.2017 - 14:12

Yıldız Meyvesi Diyet Listelerinin Yeni Gözdesi

Yıldız Meyvesi – Uzak doğuda yetişen bu egzotik meyve tadı tatlı ve ekşi aromalı olan, doğal antioksidan özelliğine sahib egzotik bir meyvedir. S ağlık açsısından faydaları ile biline yıldız meyvesi Avrupa ülkelerinde popüler olarak tüketilmektedir.

Diğer bir özelliği bulaşıcı hastalıklara karşı vücut direncini en iyi şekilde arttırmaktadır. “Karambola” adıyla da bilinmektedir.

Sağlıklı Beslenme ve Diyet Uzmanı Taylan Kümeli, düşük kalorili “Karambola” nin temel besin maddeleri, antioksidanlar ve sağlık için gerekli olan vitaminlerin çoğunun içeriğinde bulunması nedeniyle sağlık açısından zengin bir meyve olduğunun altını çiziyor. Lif açısından da zengin olan Yıldız Meyvesi” nin, kolon kanserine karşı da koruma sağladığını vurgulayan Dyt. Kümeli, kötü kolestrol olarak bilinen LDL’nin de bağırsaklarda emilmesini önlemeye yardımcı olduğunu ifade ediyor. Vücudun günlük C vitamini ihtiyacının yüzde 57’sini karşıladığını da kaydeden Dyt. Kümeli, “Karambola” nin bulaşıcı hastalıklara karşı vücudun direnç geliştirmesine yardımcı olduğunu vurguluyor.

Kaynak: http://www.kadin10.com/foto-galeri/sa...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın